Izrada web stranica Varaždin

uvod

Za tvrtke i pojedince sa područja Varaždina smo izradili veliki broj web stranica. U ovom pregledu prikazujemo nekoliko najznačajnijih projekata izrade web stranica na području Varaždina.

Izrada web stranica Varaždin - Hristo | Prolink
Hristo webshop
hristo.hr

Napredni web shop sa posebnim modulima za upravljanje stanjem zaliha na skladištu i u fizičkoj trgovini. Sustav je sposoban na osnovi godišnjih izvještaja o stanju skladišta dati preporuke na kraju radnog dana koju robu treba premjestiti sa skladišta u trgovinu. Uz to ima napredni interaktivni izbornik, podršku za veći broj jezika i valuta, kao i bodovoanje kacije korisnika.

detaljnije
Izrada web stranica Varaždin - tz-kneginec.hr | Prolink
Turistička zajednica Gornji Kneginec
tz-kneginec.hr

Web stranica TZ Gornji Kneginec pokretana našim najnovijim VIVO3 CMSom. Unos tekstova, integriran Youtube video, integrirane Google Maps i druge napredne funkcije omogućavaju kvalitetan prikaz turističke ponude Kneginca.

Izrada web stranica Varaždin - Ekobred | Prolink
Ekobreg
ekobreg.com

Stranica za online prodaju i prezentaciju proizvoda od prirodnih materijala. Ima sve mogućnosti webshopa osim naplate, prikaz proizvoda, košarice, slanje narudžbe, dok sustav prati narudžbe i javlja na mail da je stigla nova narudžba.

Izrada web stranica Varaždin Croatianekretine | Prolink
Nekretninecroatia
nekretninecroatia.com.hr

Web stranica agencije za nekretnine Nekretninecroatia iz Varaždina. Stranica je pokretana našim VIVOcms sustavom za agencije za nekretnine.