web portali

portal za nekretnine

Izrada web portala za nekretnine | Prolink Osim osmišljavanje dizajna i svih funkcionalnosti portala, naša tvrtka vodi i poslovanje portala city24.hr za nekretnine. U sklopu vođenja poslovanja aktivno pribavljamo nove klijente, dajemo tehničku podršku postojećima, te vodimo marketinške aktivnosti za portal. Osim gore navedenoga vodimo i SEO (optimizaciju web stranica za tražilice) za portal gdje se samo u prvih 3 mjeseca bilježi porast posjeta preko tražilica od preko 500%.

portal za grupnu kupovinu

Izrada web portala za grupnu kupovinu | Prolink Portal za grupnu kupovinu Plati Manje jedan je od vodećih Hrvatskih portala za grupnu kupovinu koji stalno širi poslovanje i pokriva sve veći broj gradova. Stalni rast prodaje i posjeta znači i stalno dodavanje novih funkcionalnosti.

glazbeni portal

Izrada web portala za glazbu | Prolink Portal Dallas Music Master izrađen je za poznatu tvrtku Dallas d.o.o. Portal je predviđen za mlade bandove koji žele komunicirati sa svojim fanovima i objavljivati svoju muziku online. Osim vođenja bandova, portal prati i njihove fanove koji mogu komentirati i glasati za svoju omiljenu muzike, razmijenjivati oglase, čitati vijesti, objavljivati tekstove pjesama i ostalo.

portal za zapošljavanje

Izrada web portala za zapošljavanje | Prolink Portal Tražim Posao je predviđen za posloprimce i poslodavce, mjesto gdje poslodavci mogu objavljivati oglase za radna mjesta, a posloprimci predati svoj CV u strukturiranom obliku koji se lako može pretraživati. Portal je u završnoj fazi izrade.