3d vizualizacija broda, izrada 3d vizualizacija

3d vizualizacija broda

3d vizualizacija broda izrađena prema nacrtima naručitelja, izradili smo veliki broj statičnih slika (rendera) za objavu u tiskanim i online medijima, te kompletnu video prezentaciju broda.

Izrada 3D vizualizacije broda prema nacrtima naručitelja uključuje sljedeće korake i mogućnosti:

    Modeliranje broda: Na temelju pruženih nacrta, 3D modeleri će izraditi detaljan 3D model broda koji će vjerno prikazivati ​​svaki aspekt broda, uključujući trup, palubu, most, interijer i druge karakteristike.

    Modeliranje okoline: Za realističan prikaz broda, okolina u kojoj će brod biti smještena bit će modelirana. Ovisno o vrsti broda i namjeni, okolina može uključivati ​​vodu, obalu, luku, druge brodove ili prirodne elemente poput planina ili otoka.

    Prikaz interijera: Ako je potrebno, interijer broda će biti opremljen namještajem, uređen prema specifikacijama naručitelja. Detalji kao što su kabine, dnevni prostor, blagovaonica, kuhinja ili drugi prostori bit će vjerno prikazani.

    Statične slike (3D renderi): Može se izraditi serija visokokvalitetnih 3D rendera koji prikazuju brod iz različitih kutova i perspektiva. Ovi renderi mogu biti idealni za marketinške materijale, brošure, web stranice ili prezentacije.

    Video prezentacija: Može se izraditi animirana video prezentacija koja prikazuje brod u pokretu. Kroz storyboard i definirane scene, moguće je prikazati različite aspekte broda, kao što su njegova plovidba, otvaranje i zatvaranje vrata, interakcija s okolinom i drugi detalji.

Cijena 3D vizualizacije broda može varirati ovisno o sljedećim faktorima:

    Složenost broda: Veći i složeniji brodovi mogu zahtijevati više vremena i resursa za modeliranje i renderiranje.

    Detaljnost vizualizacije: Kvaliteta modeliranja, teksture, osvjetljenje i realizam koji se postiže u 3D vizualizaciji mogu utjecati na cijenu.

    Vrsta prikaza: Izrada statičnih slika ili video prezentacije mogu utjecati na cijenu, s obzirom na različite zahtjeve u pripremi i izradi.

Preporučljivo je konzultirati se sa našim timom stručnjaka za 3D vizualizaciju kako biste dobili točnu procjenu cijene temeljenu na vašim specifičnim zahtjevima i uvjetima projekta.

Pošaljite nam e-mail na upiti@prolink.hr
Nazovite nas na + 385 91 61 61 811