3d vizualizacija kuće, 3d vizualizacija interijera

3d vizualizacija kuće

Izrada 3D vizualizacije kuće prema nacrtima naručitelja uključuje sljedeće korake i informacije:

    Modeliranje kuće: Na temelju pruženih nacrta, 3D modeleri će izraditi detaljan 3D model kuće. To uključuje stvaranje točnih dimenzija, oblika i strukture kuće.

    Eksterijer: 3D vizualizacija eksterijera kuće će prikazati vanjski izgled i okoliš kuće. Ovdje će biti prikazani detalji kao što su boje fasade, prozori, vrata, krov, terase, vrt, staze, biljke i drugi elementi urbanog uređenja.

    Interijer: Uz eksterijer, izrađeni su i 3D renderi interijera kuće. To će uključivati ​​prikaz unutarnjeg uređenja i rasporeda prostorija, namještaja, rasvjete, podova, zidova, kuhinje, kupaonica, dnevnog boravka i ostalih prostorija prema zahtjevima i odabiru naručitelja.

    Namještaj i dekoracija: U dogovoru s naručiteljem, svaka soba će biti opremljena namještajem i dekoracijom prema željama i zahtjevima. Odabir vrsta, stilova i boja namještaja bit će uzet u obzir kako bi se postigao željeni izgled prostora.

    Renderiranje i animacija: Nakon izrade 3D modela i postavljanja namještaja i ostalih elemenata, provest će se proces renderiranja kako bi se dobile fotorealistične slike ili video animacija kuće. Trajanje animacije ovisi o specifičnim zahtjevima naručitelja i opsegu prikazanih detalja.

Cijena 3D vizualizacije kuće može varirati ovisno o sljedećim faktorima:

    Veličina i složenost kuće: Veće i složenije kuće mogu zahtijevati više vremena i resursa za modeliranje i renderiranje.

    Detalji interijera i eksterijera: Složeniji dizajn interijera, odabir namještaja i dekoracija, kao i detalji okoliša mogu utjecati na cijenu.

    Vrsta prikaza: Izrada statičnih slika ili video animacije može utjecati na cijenu, s obzirom na različite zahtjeve u pripremi i izradi.

Preporučujem da se konzultirate sa našim timom stručnjaka za 3D vizualizaciju kako biste dobili točnu procjenu cijene temeljenu na vašim specifičnim zahtjevima i uvjetima projekta.

3d vizualizacija (animacija) kuće izrađena prema nacrtima naručitelja iz Grčke.

Naručitelj nam je poslao potrebne nacrte u digitalnom obliku, te je izabrao poseban namještaj i druge elemente urbanog uređanje prema zahtjevima investitora.

Sanja Vrančić Architects, autor: Sanja Vrančić mag.ing.arch.
Facebook stranica: https://www.facebook.com/sanja.vrancic.architects

Pošaljite nam e-mail na upiti@prolink.hr
Nazovite nas na + 385 91 61 61 811