3d vizualizacija prodajnog centra, izrada 3d vizualizacija

3d vizualizacija prodajnog centra

Izrada 3D vizualizacije prodajnog centra prema nacrtima naručitelja uključuje sljedeće korake i mogućnosti:

    Prikupljanje nacrta: Potrebno je pružiti nacrte prodajnog centra u DWG ili sličnom formatu kako bi se izradili precizni 3D modeli.

    Modeliranje prodajnog centra: Na temelju pruženih nacrta, 3D stručnjaci će izraditi detaljan 3D model prodajnog centra, uključujući vanjsku arhitekturu, fasade, unutarnje prostore, prozore, vrata i druge karakteristike.

    Modeliranje okoliša: Pored samog prodajnog centra, okoliš će biti modeliran kako bi se stvorila cjelovita slika. To može uključivati postavljanje cesta, parkirališta, zelenih površina, rasvjete i drugih elemenata urbanog uređenja koji su prisutni oko prodajnog centra.

    Dodavanje detalja: Da bi vizualizacija bila što vjernija, bit će dodani 3D modeli vozila i ljudi kako bi se prikazao realan ambijent prodajnog centra. Ovi elementi pružaju dodatnu dubinu i živost prizoru.

    Renderiranje: Nakon modeliranja i postavljanja svih elemenata, scena će biti renderirana kako bi se stvorile fotorealistične slike prodajnog centra. Osvjetljenje, materijali, teksture i detalji bit će pažljivo izvedeni kako bi se postigao željeni izgled.

Cijena 3D vizualizacije prodajnog centra može varirati ovisno o sljedećim faktorima:

    Veličina i složenost prodajnog centra: Veći i složeniji prodajni centri mogu zahtijevati više vremena i resursa za modeliranje i renderiranje.

    Detaljnost vizualizacije: Kvaliteta modeliranja, teksture, osvjetljenje i realizam koji se postiže u 3D vizualizaciji mogu utjecati na cijenu.

    Broj perspektiva: Ako se zahtijevaju više perspektiva ili pogleda prodajnog centra, svaka s drugačijim kutom ili prostorom, to može utjecati na cijenu.

Preporučljivo je konzultirati se sa našim timom stručnjaka za 3D vizualizaciju kako biste dobili točnu procjenu cijene temeljenu na vašim specifičnim zahtjevima i uvjetima projekta.

Pošaljite nam e-mail na upiti@prolink.hr
Nazovite nas na + 385 91 61 61 811