3d vizualizacija stambene zgrade u Podsusedu

3d vizualizacija stambene zgrade u Podsusedu

3d-zgrada-podsused-3.jpg3d-zgrada-podsused-1.jpg3d-zgrada-podsused-2.jpg3d-zgrada-podsused-4.jpg3d-zgrada-podsused-5.jpg

Ponosno predstavljamo naš najnoviji projekt - 3D vizualizaciju manje stambene zgrade smještene u predivnom Podsusedu. Ova vizualizacija je rezultat temeljitog rada našeg tima stručnjaka koji je surađivao s arhitektima kako bi donio ovu zgradu u virtualni svijet.

1. Početak Projekta

Sve je počelo s detaljnim arhitektonskim nacrtom koji smo dobili od naših klijenata. Taj nacrt je bio naša polazna točka i temelj za stvaranje 3D modela zgrade. Osim nacrta, konzultirali smo se s arhitektima kako bismo bolje razumjeli koncept, stil i želje koje su klijenti imali za svoj projekt.

2. Izrada 3D Modela

Nakon prikupljanja svih potrebnih informacija, naši stručnjaci su krenuli u izradu 3D modela zgrade. Koristili smo najmodernije softverske alate i tehnike kako bismo osigurali visoku razinu detalja i realizma. Svaki element, od fasade do unutrašnjosti, pa čak i okoliša, pažljivo je modeliran kako bi se postigla što veća vjernost stvarnom projektu.

3. Teksture i Materijali

Nakon modeliranja, pristupili smo dodavanju tekstura i materijala. Ovdje smo posebnu pažnju posvetili detaljima kao što su boje, materijali fasade, prozori i vrata kako bismo postigli što realniji izgled. Također smo pazili na svjetlosne efekte kako bismo stvorili prirodnu atmosferu.

4. Osvjetljenje i Rendering

Osvjetljenje je ključni element u stvaranju realistične 3D vizualizacije. Naši stručnjaci su pažljivo postavljali svjetlosne izvore kako bi postigli željeni učinak. Nakon toga, krenuli smo s procesom renderinga, koji je trajao neko vrijeme kako bismo postigli visoku kvalitetu.

5. Konačna Vizualizacija

Kada je rendering završen, usavršili smo konačni prikaz. To uključuje dodavanje okolišnih elemenata poput drveća, travnjaka i okolnih zgrada kako bismo stvorili realističnu okolinu. Također smo se pobrinuli za postprodukciju, uključujući korekciju boja i kompoziciju kako bismo dobili konačni prikaz koji će oduševiti naše klijente.

Ovaj projekt je rezultat predanog rada našeg tima, stručnosti naših stručnjaka i suradnje s arhitektima i klijentima. Konačna 3D vizualizacija pruža stvaristički uvid u budući projekt stambene zgrade u Podsusedu.

Hvala na povjerenju koje ste nam ukazali da vam pomognemo vizualizirati vašu ideju. Ako imate slične projekte ili pitanja, slobodno nas kontaktirajte. Radujemo se budućim izazovima i prilikama za stvaranje fantastičnih 3D vizualizacija.

Pošaljite nam e-mail na upiti@prolink.hr
Nazovite nas na + 385 91 61 61 811