3d vizualizacija stana, 3d vizualizacija interijera

3d vizualizacija stana, 3d vizualizacija interijera

3d vizualizacija interijera prema nacrtima i uputama naručitelja.

Izrada 3D vizualizacije interijera prema uputama naručitelja uključuje sljedeće korake i mogućnosti:

    Modeliranje prostora: Na temelju pruženih informacija, 3D modeleri će izraditi detaljan 3D model svake sobe u stanu. To uključuje stvaranje točnih dimenzija prostora, zidova, podova, prozora i vrata.

    Namještaj i dekoracija: U suradnji s naručiteljem, svaka soba će biti opremljena namještajem i dekoracijom prema željama i zahtjevima. Odabir vrsta, stilova i boja namještaja bit će uzeti u obzir kako bi se postigao željeni izgled stana.

    Detalji prostora: Osim namještaja, prostor će biti opremljen uobičajenim predmetima koji odgovaraju svakoj sobi. To može uključivati ​​kuhinjske aparate, rasvjetu, elektroniku, tekstil, posuđe, kućanske aparate i druge detalje.

    Funkcionalnosti: U video formatu vizualizacije stana, moguće je prikazati funkcionalnosti opreme stana. Primjerice, prikazivanje televizora uključujući rad video sadržaja, prikazivanje smarthome rješenja poput upravljanja rasvjetom ili klima uređajima, otvaranje i zatvaranje vrata i slično.

    Osvjetljenje i teksture: Kroz postavke osvjetljenja i primjenu tekstura na objekte, postiže se željeni vizualni dojam prostora. Osvjetljenje može biti prilagođeno doba dana ili preferencijama naručitelja kako bi se stvorila atmosfera koja se želi postići.

Cijena 3D vizualizacije stana može varirati ovisno o sljedećim faktorima:

    Veličina stana: Veći stanovi mogu zahtijevati više vremena i resursa za izradu detaljnog 3D modela i opremanje svake sobe.

    Kompleksnost namještaja i detalja: Složeniji dizajni namještaja ili velik broj detalja i dekoracija mogu utjecati na cijenu.

    Vrsta prikaza: Izrada statičnih slika ili video prezentacije može utjecati na cijenu, s obzirom na različite zahtjeve u pripremi i izradi.

    Funkcionalnosti: Ako je potrebno prikazati funkcionalnosti opreme stana u video formatu, to može utjecati na cijenu zbog dodatnih animacijskih i tehničkih zahtjeva.

Preporučljivo je konzultirati se sa našim timom stručnjaka za 3D vizualizaciju kako biste dobili točnu procjenu cijene temeljenu na vašim specifičnim zahtjevima i uvjetima projekta.

Pošaljite nam e-mail na upiti@prolink.hr
Nazovite nas na + 385 91 61 61 811