Aplikacija za brzu izradu i slanje ponuda

Aplikacija za brzu izradu i slanje ponuda

U suradnji s tvrtkom DTK, imamo zadovoljstvo predstaviti vam našu najnoviju web aplikaciju za brzu izradu i slanje poslovnih ponuda. Ova aplikacija je rezultat uske suradnje i angažmana između našeg tima i DTK, koji su bili ključni naručitelji ovog projekta.

Proces izrade naše web aplikacije:

    Strateško Planiranje:
    U početnoj fazi, zajedno s DTK smo identificirali ključne potrebe i zahtjeve njihovog poslovanja. Razumijevanje njihovih ciljeva omogućilo nam je oblikovanje strategije koja će najbolje odgovarati njihovim potrebama.

    Dizajn Sučelja prema Željama Naručitelja:
    DTK je aktivno sudjelovao u dizajniranju korisničkog sučelja prema vlastitim preferencijama i potrebama njihovog poslovanja. Naš dizajnerski tim je pažljivo integrirao njihove ideje u finalni proizvod.

    Implementacija S DTK-ovim Timom:
    Iako DTK nema vlastite programere, njihova stručnost i uvid u poslovne procese su bili ključni. Naš tim programera usko je surađivao s njima tijekom cijelog procesa implementacije, osiguravajući da aplikacija odražava njihove specifične zahtjeve.

    Testiranje i Povratne Informacije:
    Nakon završetka implementacije, zajedno smo prošli kroz fazu testiranja. DTK je pružao vrijedne povratne informacije koje smo koristili za fine-tuning aplikacije kako bi se osiguralo potpuno zadovoljstvo s krajnjim proizvodom.

    Lansiranje i Održavanje:
    Konačno, aplikacija je lansirana i spremna za korištenje. DTK može računati na našu podršku i održavanje kako bi osigurali dugoročno učinkovito korištenje.

Ova suradnja predstavlja sjajan primjer kako zajednički rad može rezultirati inovativnim rješenjima prilagođenim specifičnim potrebama klijenata. Zahvaljujemo DTK na povjerenju i radujemo se budućim suradnjama.

Pozivamo vas na suradnju s našim stručnim timom u izradi vrhunskih web aplikacija. Naša tvrtka, s dugogodišnjim iskustvom i dokazanom kvalitetom, predstavlja partnera kojem možete vjerovati u ostvarivanju vaših digitalnih ambicija, kao što je gore navedena web aplikacija za tvrtku DTK.

Što nudimo:

    Izuzetna Kvaliteta: Naša posvećenost izvrsnosti odražava se u svakom liniju koda. Garantiramo visokokvalitetne web aplikacije koje premašuju vaša očekivanja.

    Bogato Iskustvo: S bogatim iskustvom u razvoju različitih web rješenja, prilagođavamo se vašim potrebama i donosimo stručnost koja osigurava uspjeh projekta.

    Reference: Naš portfelj obuhvaća uspješno realizirane projekte s raznovrsnim klijentima. Pogledajte naše reference kako biste stekli uvid u našu dosadašnju izvrsnost.

Ako želite partnerstvo koje kombinira kvalitetu, iskustvo i referentnost, slobodno nas kontaktirajte.

Pošaljite nam e-mail na upiti@prolink.hr
Nazovite nas na + 385 91 61 61 811