Aplikacija za djelatnike na terenu, izrada intranet aplikacija

Aplikacija za djelatnike na terenu

Popis funkcionalnosti za sustav aplikacija koji se sastoji od administracijske aplikacije, web aplikacije za djelatnike i mobilnih aplikacija na uređajima djelatnika uključuje:

Administracijska aplikacija:

    Upravljanje korisnicima: Mogućnost dodavanja korisnika u sustav, uređivanje korisničkih profila i određivanje njihovih uloga i prava pristupa.

    Pregled podataka: Mogućnost pregleda svih podataka unesenih u bazu podataka, kao što su izvještaji, dokumenti i ostali relevantni podaci.

Web aplikacija za djelatnike:

    Priprema izvještaja na terenu: Djelatnici mogu koristiti web aplikaciju za pripremu izvještaja i unose podataka dok su na terenu.

    Upravljanje dokumentima: Djelatnici mogu upravljati dokumentima sukladno dodijeljenim pravima putem administracijske aplikacije, kao što su pregled, uređivanje i pretraživanje dokumenata.

Mobilne aplikacije za djelatnike:

    Slanje izvještaja o nadzoru: Djelatnici mogu koristiti mobilnu aplikaciju za slanje izvještaja o nadzoru koji su obavili, uključujući bilješke, fotografije i druge relevantne informacije.

    Unos mjerenja u predloške: Mobilna aplikacija omogućava djelatnicima unos mjerenja u unaprijed pripremljene predloške ili obrasce kako bi se olakšala prikupljanje i organizacija podataka.

Moguće nadogradnje za ovaj sustav aplikacija mogu uključivati:

    Napredne analitičke značajke: Dodatne značajke za analizu prikupljenih podataka, generiranje izvještaja i dobivanje insights-a kako bi se donosile informirane poslovne odluke.

    Integracija s drugim sustavima: Mogućnost integracije s drugim poslovnim sustavima poput CRM-a, ERP-a ili analitičkih alata radi bolje sinkronizacije podataka i automatizacije procesa.

    Upravljanje zadacima i rasporedom: Dodatne značajke za dodjelu zadataka djelatnicima, praćenje njihovog napretka i upravljanje rasporedom rada.

    Poboljšana sigurnost i korisničko iskustvo: Unaprjeđenje sigurnosnih značajki, poboljšanje korisničkog sučelja i prilagođavanje aplikacija prema specifičnim potrebama i brandu tvrtke.

Cijena poslovne aplikacije može ovisiti o različitim faktorima, uključujući opseg funkcionalnosti, složenost dizajna i razvoja, vrijeme potrebno za izradu, potrebne integracije s drugim sustavima, broj korisnika i zahtjeve održavanja i podrške. Preporučuje se konzultirati se s razvojnim timom kako biste dobili točniju procjenu cijene za izradu i implementaciju ovog sustava aplikacija.

Pošaljite nam e-mail na upiti@prolink.hr
Nazovite nas na + 385 91 61 61 811