Aplikacija za inventuru - Prima commerce, izrada aplikacija za inventuru

Aplikacija za inventuru - Prima commerce

Mobilna aplikacija za inventuru putem QR kodova ima sljedeće funkcionalnosti:

    Prijava putem korisničkog imena i lozinke: Korisnici (zaposlenici tvrtke) mogu se prijaviti u aplikaciju koristeći svoje korisničko ime i lozinku kako bi pristupili funkcionalnostima.

    Očitavanje QR koda inventurne stavke: Aplikacija omogućava očitavanje QR koda pomoću kamere na Android uređaju. Svaki QR kod je povezan s određenom inventurnom stavkom.

    Provjera inventurne stavke na glavnom serveru: Nakon očitavanja QR koda, aplikacija šalje podatak o inventurnoj stavki na središnji server putem web servisa. Server provjerava podudaranje podataka s bazom podataka i vraća detaljne informacije o stavki.

    Prikaz podatka: Aplikacija prikazuje detaljne informacije o inventurnoj stavki, kao što su naziv, opis, količina, lokacija, datum zadnje inventure itd.

    Unos izmjena: Korisnici mogu unijeti izmjene u podatke o inventurnoj stavki, kao što su ažuriranje količine, označavanje stavke kao oštećene, promjena lokacije itd. Unesene izmjene se zapisuju u bazu podataka na središnjem serveru.

    Unos novih stavki: Aplikacija omogućava unos novih inventurnih stavki putem ručnog unosa podataka ili skeniranjem novih QR kodova.

Moguće nadogradnje aplikacije za inventuru mogu uključivati:

    Sinkronizacija podataka u stvarnom vremenu: Omogućite sinkronizaciju podataka između mobilne aplikacije i središnjeg servera u stvarnom vremenu kako bi se osigurala ažuriranost inventarnih podataka.

    Prikaz povijesti promjena: Aplikacija može prikazivati povijest svih izmjena i promjena stanja inventurnih stavki, što omogućuje praćenje i pregled povijesti inventure.

    Generiranje izvještaja: Dodajte mogućnost generiranja izvještaja o inventuri, poput popisa stavki, inventurnih razlika, statistika itd.

    Integracija s uređajima za snimanje: Aplikacija se može integrirati s uređajima za snimanje, poput ručnih skenera ili Bluetooth čitača, kako bi se omogućilo brže i preciznije očitavanje QR kodova.

Cijena poslovne aplikacije za inventuru može varirati ovisno o različitim faktorima, uključujući:

    Opseg funkcionalnosti: Veći broj funkcionalnosti, poput generiranja izvještaja ili integracija s drugim sustavima, može rezultirati višom cijenom aplikacije.

    Dizajn i prilagodba: Ako zahtijevate poseban dizajn ili prilagodbu aplikacije prema vašem brandu ili specifičnim potrebama, to može utjecati na ukupnu cijenu.

    Integracija s postojećim sustavima: Ako je potrebno integrirati aplikaciju s postojećim bazama podataka ili sustavima, to može zahtijevati dodatni razvoj i utjecati na cijenu.

    Održavanje i podrška: Nakon izrade aplikacije, može biti potrebno održavanje, ažuriranje i podrška, što može biti dodatni trošak.

Važno je konzultirati se s razvojnim timom ili agencijom kako biste dobili detaljniju procjenu cijene za izradu mobilne aplikacije za inventuru koja zadovoljava vaše potrebe i zahtjeve.

Pošaljite nam e-mail na upiti@prolink.hr
Nazovite nas na + 385 91 61 61 811