Aplikacija za komunikaciju sa djelatnicima, izrada aplikacija za djelatnike

Aplikacija za komunikaciju sa djelatnicima

Popis funkcionalnosti za aplikaciju koja se sastoji od administrativnog sučelja i mobilnih aplikacija za djelatnike uključuje:

Administrativno sučelje:

    Upravljanje sadržajem mobilne aplikacije: Mogućnost dodavanja, uređivanja i brisanja sadržaja koji se prikazuje u mobilnoj aplikaciji, kao što su informacije o tvrtki, vijesti, proizvodi itd.

Mobilne aplikacije za djelatnike:

    Primanje obavijesti o novim radnim zadacima: Djelatnici dobivaju obavijesti o novim radnim zadacima koje trebaju izvršiti.

    Slanje statusa radnih zadataka: Djelatnici mogu slati ažuriranja o statusu radnih zadataka kako bi obavijestili o napretku ili završetku zadataka.

    Upravljanje profilom: Djelatnici mogu upravljati svojim profilom, ažurirati osobne podatke, dodavati dokumente potrebne za zapošljavanje itd.

    Komunikacija i razmjena poruka: Djelatnici mogu primati obavijesti i izmjenjivati poruke s drugim djelatnicima ili administratorom putem mobilne aplikacije.

Moguće nadogradnje za ovu aplikaciju mogu uključivati:

    Proširene funkcionalnosti komunikacije: Dodatne mogućnosti za komunikaciju, poput grupnih poruka, integracija s drugim platformama za razmjenu poruka, video poziva itd.

    Napredno praćenje i izvješćivanje: Uvođenje praćenja GPS lokacije djelatnika, generiranje izvješća o njihovoj aktivnosti i performansama te napredne analitike.

    Integracija s drugim sustavima: Integracija s drugim poslovnim sustavima poput CRM-a, ERP-a ili računovodstvenog softvera radi bolje koordinacije i automatizacije poslovnih procesa.

    Proširene sigurnosne značajke: Dodatne sigurnosne značajke poput dvofaktorske autentifikacije, upravljanja pristupom i enkripcije podataka radi zaštite osjetljivih informacija.

Cijena poslovne aplikacije može varirati ovisno o različitim faktorima, uključujući:

    Opseg funkcionalnosti: Više funkcionalnosti zahtijeva više vremena i resursa za razvoj, što može utjecati na cijenu.

    Dizajn i prilagodba: Ako zahtijevate poseban dizajn i prilagodbu aplikacije prema vašem brandu ili specifičnim zahtjevima, to može utjecati na ukupnu cijenu.

    Integracija s drugim sustavima: Ako je potrebna integracija s postojećim sustavima ili razvoj suradnje s drugim programerima, to može utjecati na cijenu.

    Broj korisnika: Cijena može varirati ovisno o broju djelatnika ili korisnika koji će koristiti aplikaciju.

    Održavanje i podrška: Nakon izrade aplikacije, može biti potrebno održavanje, ažuriranje i podrška, što može biti dodatni trošak.

Preporučuje se konzultirati se s razvojnim timom ili agencijom za razvoj softvera kako biste dobili detaljniju procjenu cijene za izradu poslovne aplikacije koja zadovoljava vaše specifične zahtjeve i potrebe.

Pošaljite nam e-mail na upiti@prolink.hr
Nazovite nas na + 385 91 61 61 811