Aplikacija za vođenje agencije za nekretnine

Aplikacija za vođenje agencije za nekretnine

Predstavljamo vam našu inovativnu mobilnu aplikaciju za vođenje agencije za nekretnine. Naša aplikacija je posebno dizajnirana kako bi vam olakšala proces prodaje, zakupa i upravljanja nekretninama, pridržavajući se svih zakonskih propisa i istovremeno poboljšavajući komunikaciju unutar vaše tvrtke. Evo pregleda svih ključnih funkcionalnosti:

    Pregled i pretraga nekretnina: Uz našu aplikaciju, možete lako pregledavati sve dostupne nekretnine i pretraživati ih prema različitim kriterijima kao što su lokacija, vrsta nekretnine, cijena i druge karakteristike.

    Detaljni opisi nekretnina: Svaka nekretnina ima detaljan opis, s fotografijama, informacijama o veličini, broju soba, karakteristikama i drugim relevantnim detaljima. Također, osiguravamo da svi opisi budu u skladu s važećim zakonskim propisima.

    Korisnički profili i komunikacija: Naša aplikacija omogućuje vam stvaranje korisničkih profila za agente, klijente i ostale relevantne dionike. Uz to, pružamo funkcionalnosti za brzu i sigurnu komunikaciju putem internih poruka, obavijesti i komentara, čime se poboljšava suradnja unutar vaše tvrtke.

    Zakonski propisi i dokumentacija: Shvaćamo koliko je važno poštivati zakonske propise u industriji nekretnina. Naša aplikacija pruža pristup relevantnim zakonskim propisima, dokumentaciji i procedurama kako biste bili sigurni da su sve vaše transakcije u skladu s propisima.

    Posrednički dnevnik: Naša aplikacija ima integrirani posrednički dnevnik koji vam omogućuje praćenje svih aktivnosti vezanih uz nekretnine. Možete lako evidentirati sastanke s klijentima, obilaske nekretnina, ponude i druge relevantne informacije, čime se olakšava organizacija i praćenje procesa prodaje.

Moguće nadogradnje našeg mobilnog sustava za vođenje agencije za nekretnine uključuju:

    Online rezervacije i plaćanja: Omogućite korisnicima da rezerviraju nekretnine putem aplikacije i izvrše plaćanje online, čime se pojednostavljuje proces zakupa.

    Integracija s vanjskim sustavima: Aplikacija se može integrirati s drugim relevantnim sustavima kao što su sustavi oglašavanja nekretnina ili sustavi rezervacija.

    Analitika i izvješća: Dodajte napredne analitičke alate i izvješća kako biste pratili učinkovitost vaših prodajnih timova, pregledali ključne metrike i donosili informirane poslovne odluke.

Cijena izrade mobilne aplikacije za vođenje agencije za nekretnine ovisi o nekoliko faktora, uključujući:

    Opseg funkcionalnosti i kompleksnost aplikacije

    Dizajn i korisničko iskustvo

    Integracije s drugim sustavima

    Potrebna podrška i održavanje aplikacije
    
    Vrijeme potrebno za razvoj i implementaciju

Radi pružanja točne cijene i daljnje konzultacije, preporučujemo da nas kontaktirate kako bismo razgovarali o vašim specifičnim zahtjevima i ciljevima. Naš tim stručnjaka stoji vam na raspolaganju i radujemo se suradnji s vama na izradi mobilne aplikacije koja će unaprijediti vaše poslovanje u industriji nekretnina.

Pošaljite nam e-mail na upiti@prolink.hr
Nazovite nas na + 385 91 61 61 811