Aplikacija za vođenje kurirske tvrtke, izrada aplikacija za kurire

Aplikacija za vođenje kurirske tvrtke

Izrada sustava aplikacija za tvrtku koja ima dostavljače na biciklima i motociklima putem koje se ubrzava poslovanje i olakšava rad.

Sustav aplikacija se sastoji od administracijske aplikacije na serveru, mobilne aplikacije na uređajima djelatnika, web aplikacije za partnere putem koje naručuju uslugu, te web aplikacije sa mapom koja prikazuje lokacije djelatnika.

Administrator tvrtke može upisati novog klijenta, te mu odobriti pristup u web sučelje putem kojega klijenti unose zahtjeve za dostavama. U web sučelju svaka tvrtke može dodati jednog ili više svojih djelatnika koji su autorizirani za unos zathejva za dostavama. Kada klijent unese zahtjev za dostavom, administrator tvrtke to vidi u sustavu i dodjeljuje radni zadataka najbližem kuriru. Kurir doviva PUSH notifikaciju na svom uređaju da je stigao novi radni zadataka i u apliakciji potvrđuje primitak. Tijekom obavljanja radnog zadatka kurir mijenja status radnog zadatka u bazi podataka i prilikom svake izmjene statuse se očitaju GPS koordinate kako bi administrator mogao na karti vidjeti zadnju lokaciju svakog kurira i prema tome dodjeljivati nove radne zadatke.

Mogućnosti sustava aplikacija za vođenje kurirske tvrtke

Unos partnera
Unos djeltanika kod svakog partnera koji mogu naručivati online
Unos djelatnika kurirske službe
Unos dostava
Prikaz dostava na mobilnim uređajima djelatnika
Izmjena statusa dostava
Prikaz GPS lokacije djelatnika u sustavu
Izračun cijene dostave prema zadanim parametrima
Unos i upravljanje parametrima za izračun cijene
Prikaz povijesti naručenih dostava
Komunikacija sa djelatnicima
Komunikacija sa partnerima

Pošaljite nam e-mail na upiti@prolink.hr
Nazovite nas na + 385 91 61 61 811