Info web stranica za tvrtku, izrada web stranice za tvrtke

Info web stranica za tvrtku

Imamo zadovoljstvo predstaviti našu uslugu izrade info web stranica za tvrtke, koja obuhvaća sve osnovne funkcionalnosti, uključujući objavu novosti i kontakt formular, kao i dodatnu uslugu optimizacije za pretraživače (SEO) radi poboljšanja vidljivosti vaše web stranice na internetu.

Naš tim stručnjaka će stvoriti profesionalnu i intuitivnu web stranicu koja će odražavati vašu tvrtku i pružiti vašim klijentima sve relevantne informacije o vašim proizvodima i uslugama. Naša CMS platforma (administracijski sustav) omogućuje vam jednostavno ažuriranje i objavljivanje novosti na web stranici, bez potrebe za tehničkim znanjem ili programerskim vještinama. Također ćemo vam pružiti obuku kako biste samostalno mogli upravljati sadržajem vaše web stranice.

Dodatno, naša usluga optimizacije za pretraživače (SEO) osigurat će da vaša web stranica bude vidljiva na tražilicama kao što su Google, Bing i Yahoo. Naši stručnjaci za SEO će analizirati ključne riječi i optimizirati sadržaj, metapodatke i tehničke aspekte vaše web stranice kako bi je rangirali više u rezultatima pretraživanja. To će vam pomoći da privučete veći broj posjetitelja i potencijalnih klijenata na vašu web stranicu.

Evo nekoliko dodatnih informacija o mogućnostima info web stranica:

    Neograničen broj proizvoda ili usluga: Vaša web stranica će omogućiti prikaz svih vaših proizvoda ili usluga. Moći ćete ih organizirati prema kategorijama kako bi posjetitelji lako pronašli ono što traže.

    Kontakt formulari: Imat ćete kontakt obrasce na web stranici kako bi posjetitelji mogli lako stupiti u kontakt s vama. To će omogućiti korisnicima da vas pitaju pitanja, zatraže ponudu ili ostave povratne informacije.

    Dijeljenje na društvenim mrežama: Omogućit ćemo integraciju društvenih mreža na vašu web stranicu, što će posjetiteljima omogućiti jednostavno dijeljenje vašeg sadržaja na njihovim profilima i proširenje dosega vaše tvrtke.

    Izrada galerija slika: Ako želite prikazati slike proizvoda, projekata ili događaja, izradit ćemo atraktivne galerije slika koje će posjetiteljima omogućiti da ih pregledaju i istraže.

    Automatsko podešavanje veličina slika prilikom slanja na server: Kako biste olakšali rad s slikama, implementirat ćemo funkciju automatskog prilagođavanja veličine slika prilikom njihovog prijenosa na server. To će osigurati brže učitavanje stranica i smanjiti potrebu za ručnim uređivanjem slika.

    Google Mape: Integracija Google Maps-a na vašu web stranicu omogućit će prikaz vaše lokacije i olakšati korisnicima pronalazak vaše tvrtke.

    SEO optimizacija: Naši stručnjaci za SEO provest će optimizaciju vaše web stranice kako bi poboljšali njezinu vidljivost na tražilicama. To će uključivati analizu ključnih riječi, optimizaciju sadržaja i tehničkih aspekata web stranice kako bi se poboljšao njezin rang na rezultatima pretraživanja.

    Priprema za više jezika: Ako planirate imati višejezičnu web stranicu, pružit ćemo vam mogućnost jednostavnog unosa prevoda u sustav. To će omogućiti posjetiteljima da odaberu jezik koji preferiraju i bolje se povežu s vašim sadržajem.

Naš cilj je stvoriti profesionalnu i funkcionalnu web stranicu koja će zadovoljiti sve vaše potrebe i pružiti korisnicima intuitivno iskustvo pregledavanja. Uz to, naša SEO usluga osigurat će da vaša web stranica bude vidljiva na tražilicama i privuče više posjetitelja i potencijalnih klijenata.

Ako imate dodatna pitanja ili želite zatražiti više informacija, slobodno nas kontaktirajte. Veselimo se prilici da vam pomognemo u izradi info web stranice za vašu tvrtku.

Pošaljite nam e-mail na upiti@prolink.hr
Nazovite nas na + 385 91 61 61 811