Info web stranica za tvrtku, izrada web stranice za tvrtke

Info web stranica za tvrtku

Imamo zadovoljstvo predstaviti našu uslugu izrade info web stranica za tvrtke, koja obuhvaća sve osnovne funkcionalnosti, uključujući objavu novosti i kontakt formular, kao i dodatnu uslugu optimizacije za pretraživače (SEO) radi poboljšanja vidljivosti vaše web stranice na internetu.

Naš tim stručnjaka će stvoriti profesionalnu i intuitivnu web stranicu koja će odražavati vašu tvrtku i pružiti vašim klijentima sve relevantne informacije o vašim proizvodima i uslugama. Naša CMS platforma (administracijski sustav) omogućuje vam jednostavno ažuriranje i objavljivanje novosti na web stranici, bez potrebe za tehničkim znanjem ili programerskim vještinama. Također ćemo vam pružiti obuku kako biste samostalno mogli upravljati sadržajem vaše web stranice.

Dodatno, naša usluga optimizacije za pretraživače (SEO) osigurat će da vaša web stranica bude vidljiva na tražilicama kao što su Google, Bing i Yahoo. Naši stručnjaci za SEO će analizirati ključne riječi i optimizirati sadržaj, metapodatke i tehničke aspekte vaše web stranice kako bi je rangirali više u rezultatima pretraživanja. To će vam pomoći da privučete veći broj posjetitelja i potencijalnih klijenata na vašu web stranicu.

Naš cilj je pružiti vam kompletno rješenje za vašu info web stranicu, koje će biti moderno, funkcionalno i optimizirano za uspjeh vaše tvrtke na internetu. Kontaktirajte nas danas i dopustite nam da vam pomognemo u ostvarenju vaših ciljeva.


Mogućnosti info web stranice za tvrtke

Neograničen broj proizvoda ili usluga
Proizvodi ili usluge organizirani prema kategorijama
Kontakt formulari
Dijeljenje na društvenim mrežama
Izrada galerija slika
Automatsko podešavanje veličina slika prilikom slanja na server
Google Mape
SEO optimizacije
Priprema za više jezika
Jednostavno unošenje prevoda u sustav

Pošaljite nam e-mail na upiti@prolink.hr
Nazovite nas na + 385 91 61 61 811