Izrada 3d animacija, 3D modeliranje i animacija

Izrada 3D animacija

Pretvorite svoje ideje u životne animirane priče uz naše izvanredne 3D animacije. Specijalizirani smo za izradu visokokvalitetnih 3D animacija za različite namjene, poput reklama, prikaza novih proizvoda ili vizualizacija u arhitekturi. Sa vrhunskom kvalitetom i velikim brojem zadovoljnih klijenata, garantiramo da ćete biti oduševljeni rezultatima.

Naša ponuda usluga izrade 3D animacija obuhvaćuje:

    Konceptualizacija i scenaristički razvoj: Suradnja s Vama kako bismo razumjeli vašu viziju i ciljeve. Naš tim kreativnih stručnjaka pomaže Vam u razvoju priče i scenarija koji će biti ključni za animaciju.

    Modeliranje i animacija: Naši talentirani 3D umjetnici koriste najnovije alate i tehnike kako bi stvorili detaljne modele i realizirali impresivne animacije. Bez obzira trebate li animirati proizvode, kreirati reklamu ili oživjeti prošle lokacije, naš tim ima ekspertizu za ostvarenje vaših ideja.

    Materijali i teksture: Koristimo napredne tehnike za postizanje visoko kvalitetnih materijala i tekstura u 3D animacijama. Ovisno o Vašim zahtjevima, naši stručnjaci prilagođavaju izgled i osjećaj animacije kako bi postigli željeni estetski dojam.

    Osvjetljenje i efekti: Osvjetljenje igra ključnu ulogu u stvaranju atmosfere i dojma u animacijama. Naš tim koristi razne tehnike osvjetljenja kako bi postigao željeno raspoloženje, a također primjenjuje specijalne efekte koji će unijeti dodatnu dinamiku i vizualnu atraktivnost u animaciju.

    Postprodukcija i zvuk: Finaliziramo animaciju kroz postprodukciju, dodavanje dodatnih vizualnih elemenata, prilagodbu boja i integraciju zvuka kako bismo postigli savršenstvo. Zvuk ima važnu ulogu u animaciji, pa se brinemo o kvalitetnom zvučnom dizajnu i traku kako bi Vaša animacija imala puni dojam.

Izrada 3D animacije može uključivati različite elemente i faktore koji mogu utjecati na cijenu. Donosimo popis tih elemenata:

    Složenost scene: Složenost scene odnosi se na broj objekata, njihovu detaljnost i interakciju među njima. Ako je scena složena, s velikim brojem objekata i detaljnim teksturama, to će zahtijevati više vremena i resursa za izradu, što može utjecati na cijenu.

    Modeliranje: Modeliranje se odnosi na izradu 3D modela objekata koji će se koristiti u animaciji. Složenost modeliranja, detaljnost i kvaliteta modela mogu utjecati na cijenu. Naprednije tehnike modeliranja poput organskog modeliranja ili modeliranja složenih mehanizama mogu zahtijevati dodatne resurse i utjecati na cijenu.

    Animacija: Animacija uključuje pokretanje i manipulaciju objektima u 3D prostoru. Složenost animacije, broj animiranih objekata, njihovi pokreti i interakcije mogu utjecati na cijenu. Naprednije tehnike animacije poput karakterne animacije ili simulacije fizičkih efekata mogu zahtijevati više vremena i resursa.

    Teksture i materijali: Kvaliteta tekstura i materijala koji se primjenjuju na 3D modele također mogu utjecati na cijenu. Detaljnije teksture, proceduralni materijali ili složeniji postupci osvjetljenja mogu zahtijevati dodatni rad i utjecati na cijenu.

    Renderiranje: Renderiranje je proces stvaranja finalne slike ili animacije iz 3D scene. Kvaliteta renderiranja, rezolucija, broj kadrova u sekundi (FPS) i vrijeme renderiranja mogu utjecati na cijenu. Složenije renderiranje visoke kvalitete može zahtijevati više vremena i resursa.

    Vremenski okvir: Vremenski okvir za izradu 3D animacije također može utjecati na cijenu. Ako je potrebno brzo izraditi animaciju unutar strogo definiranog roka, to može rezultirati dodatnim naporima i resursima, što može utjecati na cijenu.

    Specifični zahtjevi: Dodatni specifični zahtjevi kao što su prilagođene simulacije, složeni specijalni efekti ili integracija 3D animacije u druge medije mogu zahtijevati dodatne napore i utjecati na cijenu.

Važno je konzultirati naše stručnjake za 3D animaciju kako biste dobili precizniju procjenu cijene temeljenu na vašim specifičnim zahtjevima i projektu.

Pošaljite nam e-mail na upiti@prolink.hr
Nazovite nas na + 385 91 61 61 811