Izrada 3d vizualizacija, fotorealistične 3D vizualizacije

Izrada 3D vizualizacija, fotorealistične 3D vizualizacije

Dočarajte svoje ideje i projekte životom uz naše izvanredne 3D vizualizacije. Specijalizirani smo za stvaranje fotorealističnih 3D vizualizacija koje će oduševiti Vaše klijente i pomoći vam da postignete svoje ciljeve. S našim timom stručnjaka, koji se ističe po velikom broju referenci, jamčimo vrhunsku kvalitetu i izvanrednu uslugu.

Naša ponuda usluga izrade 3D vizualizacija obuhvaća:

    Detaljna analiza i konceptualizacija: Suradnja s vama kako bismo razumjeli vašu viziju i ciljeve. Proučavamo vaše ideje, skice ili tehničke crteže kako bismo stvorili 3D vizualizacije koje odražavaju vaše želje i potrebe.

    Modeliranje: Naši stručnjaci za modeliranje koriste najnovije softvere i tehnike kako bi stvorili precizne 3D modele objekata, interijera, eksterijera ili bilo koje druge scenografije. Posvećujemo pažnju detaljima i realističnosti kako bi vizualizacije bile uvjerljive i privlačne.

    Materijali i teksture: Koristimo napredne tehnike za postizanje fotorealističnih materijala i tekstura. Bez obzira trebate li prikazati sjajne površine, mekane tkanine, drvene teksture ili bilo što drugo, naši stručnjaci za teksturiranje će to savršeno izvesti.

    Osvjetljenje i renderiranje: Osvjetljenje je ključno za postizanje autentičnog izgleda u 3D vizualizacijama. Naši stručnjaci koriste različite tehnike osvjetljenja kako bi postigli pravu atmosferu i dočarali pravu rasvjetu. S vrhunskim renderiranjem, vaše vizualizacije će izgledati poput stvarnih fotografija.

    Postprodukcija: Dodajemo finalne dodire i poboljšavamo vizualizacije kroz postprodukciju. Uključujemo prilagodbu boja, dodavanje efekata, integraciju u okolinu ili bilo koje druge potrebne korake kako bismo osigurali da vizualizacija bude savršena.

Cijena izrade 3D vizualizacije može varirati ovisno o različitim faktorima. Evo nekoliko čimbenika koji utječu na cijenu:

    Kompleksnost objekta: Složenost objekta koji se vizualizira može utjecati na cijenu. Objekti s jednostavnijim oblicima i manje detalja obično će biti jeftiniji za vizualizaciju u usporedbi s objektima s kompleksnim arhitektonskim detaljima.

    Prostor u kojem se objekt nalazi: Veličina i kompleksnost prostora također mogu utjecati na cijenu. Vizualizacija većih prostora ili prostora s više detalja može zahtijevati više vremena i resursa.

    Unutarnje i vanjsko uređenje: Ako je potrebno prikazati unutarnje uređenje prostora, kao što su namještaj, rasvjeta, boje zidova i dekor, to može utjecati na cijenu. Dodatno, vanjsko uređenje, poput vrtova, bazena ili drugih eksterijernih elemenata, također može povećati troškove.

    Složenost 3D modela: Ako je potrebno izraditi složenije 3D modele, poput detaljnih tekstura, animacija ili simulacija, to može povećati cijenu.

    Kvaliteta rendanja: Visoka kvaliteta rendanja, uključujući realistično osvjetljenje, sjene i teksture, može utjecati na cijenu.

Sada, što se tiče vrsta 3D vizualizacija, postoje različite mogućnosti za sve potrebe:

    Arhitektonska vizualizacija: Ova vrsta vizualizacije koristi se za prikazivanje arhitektonskih objekata kao što su kuće, zgrade, apartmani ili poslovni prostori. Može obuhvaćati unutarnje i vanjske poglede, kao i detaljno prikazivanje prostora.

    Vizualizacija proizvoda: Ova vrsta vizualizacije koristi se za prikazivanje proizvoda na atraktivan način. Može se koristiti u marketinške svrhe kako bi se prikazali proizvodi s različitim bojama, teksturama i funkcionalnostima.

    Vizualizacija industrijskih i tehničkih objekata: Ova vrsta vizualizacije koristi se za prikazivanje industrijskih postrojenja, strojeva, vozila, infrastrukture i drugih tehničkih objekata. Može se koristiti za planiranje, prezentaciju i analizu.

    Vizualizacija interijera: Ova vrsta vizualizacije fokusira se na prikazivanje unutarnjeg uređenja prostora poput stambenih ili poslovnih prostora. Može obuhvaćati namještaj, dekor, rasvjetu i druge detalje.

    Vizualizacija krajolika i urbanog prostora: Ova vrsta vizualizacije koristi se za prikazivanje krajolika, parkova, urbanog prostora i drugih vanjskih okruženja. Može uključivati vegetaciju, staze, sjedala, vodene elemente i druge karakteristike.

Ovisno o potrebama i specifičnostima projekta, moguće je prilagoditi vrstu 3D vizualizacije kako bi se postigao željeni rezultat.


Kontaktirajte nas danas i zajedno ćemo stvoriti 3D vizualizacije koje će premašiti vaša očekivanja i ostaviti snažan dojam na Vaše klijente.

Pošaljite nam e-mail na upiti@prolink.hr
Nazovite nas na + 385 91 61 61 811