Izrada knjige standarda

Izrada knjige standarda

i predanost kreiranju kvalitetnih vizualnih identiteta pomoći će vam ostvariti svoje poslovne ciljeve.

Što je Knjiga Standarda Vizualnog Identiteta?

Knjiga standarda vizualnog identiteta je dokument koji definira sve vizualne elemente vašeg brenda, uključujući logo, boje, fontove, i druge grafičke smjernice. Ova knjiga služi kao temelj za dosljednost u svim komunikacijama vaše tvrtke, bilo da se radi o web stranici, marketinškim materijalima, ili proizvodima.

Naš Proces Izrade Knjige Standarda:

    Istraživanje i Razumijevanje: Prvi korak je razumjeti vašu tvrtku, ciljeve, ciljnu publiku i vrijednosti. Na temelju ovih informacija, stvaramo strategiju za vaš vizualni identitet.

    Dizajniranje Vizualnih Elementa: Naš tim iskusnih dizajnera stvara jedinstvene i privlačne vizualne elemente koji odražavaju vaše brend osobnosti.

    Definiranje Boja i Fontova: Odabiremo paletu boja i fontova koji će se koristiti u svim vašim materijalima kako bismo osigurali dosljednost.

    Izrada Knjige Standarda: Razvijamo detaljan dokument koji opisuje sve vizualne elemente i kako ih pravilno koristiti.

    Testiranje i Poboljšanja: Knjiga standarda se testira kako bismo osigurali njenu funkcionalnost u stvarnim situacijama i prilagodili je prema potrebi.

    Dostava i Obuka: Predajemo vam gotovu knjigu standarda i pružamo obuku kako biste je uspješno primijenili.

Zašto Odabrati Nas?

Naš tim stručnjaka ima bogato iskustvo u izradi knjiga standarda vizualnog identiteta za različite tvrtke i organizacije. Jamčimo da će vaš brend zasjati i ostaviti snažan dojam.

Pošaljite nam e-mail na upiti@prolink.hr
Nazovite nas na + 385 91 61 61 811