Izrada poslovnih aplikacija, poslovne aplikacije za tvrtke

Izrada poslovnih aplikacija, poslovne aplikacije za tvrtke

Izrada aplikacija prema specifičnim potrebama svake tvrtke koja naručuje izradu aplikacija. Poslovne aplikacije pomažu u poboljšanju poslovnih procesa. Svaka poslovna aplikacija je napravljena točno prema specifikaciju koju pripremimo u suradnji sa klijentom i koju klijent autorizira prije početka rada.

Poslovne aplikacije za tvrtke mogu biti aplikacije koje poboljšavaju komunikacijske kanale unutar tvrtke, poput kompletnog intraneta, aplikacije koje dodjeljuju radne zadatke djelatnicima ili jednostavne aplikacije koje omogućavaju da djelatnici direktno izvještavaju krajnje klijente tvrtke o statusu proizvodnje ili projekta kojega je tvrtka naručila.

Naručitelj definira koje poslovne procese želi riješiti putem poslovne aplikacije, a prema tim definicijama naš tim priprema specifikaciju cijelog projekta. Potrebno je pripremiti potpun pregled potrebnih rješenja da se definirani poslovni procesi pretvore u aplikaicju koja olakšava poslovanje i naručitelju donosi prednosti na tržištu.

Svaka poslovna aplikacija se sastoji od nekoliko modula, od kojih su najvažniji baza podataka, sučelje za upravljanje podacima u bazi podataka (CMS), sustav funkcija za komunikaciju između baze podataka i poslovnih aplikacija na uređajima djelatnika.


Proces izrade poslovne aplikacije

Održavanje sastanka sa klijentom
Odluka o izboru razvojnog okruženja, prema potrebama i zahtjevima klijenta
Izrada specifikacije poslovne aplikacije
Izrada grafičkog dizajna poslovne aplikacije
Dorade grafičkog rješenje prema uputama klijenta
Programiranje aplikacije u izabranom razvojnom okruženju
Testiranje i dorade
Puštanje u rad

Vrste poslovnih aplikacija
B2B aplikacije - poboljšavaju komunikacija i poslovne procese sa poslovnim partnerima naručitelja, npr. sa dobavljačima.

B2C aplikacije - orijentirane prema povećanje prodaju, kupcima olakšavaju pristup infomacijama i nude pogodnosti za vjerne kupce.

Interne aplikacije - poslovne aplikacije namijenjene poboljšanju poslovnih procesu unutar tvrtke.

Cijena izrade poslovna aplikacije
Cijenu izrade poslovne aplikacije određujemo nakon izrade specifikacije projekte i ona ovisi o količini posla i rokovima isporuke. Svakom klijentu dajemo pomoć prilikom izrade specifikacije kako bi zajedno odredili sve što je potrebno da se poslovna aplikacija napravi. Neke od elemenata koji utječu na cijenu izrade poslovne aplikacije:

Broj i vrsta modula administracijskog sustava
Broj i vrsta modula web aplikacije
Broj i vrstam modula mobilne aplikacije

Pošaljite nam e-mail na upiti@prolink.hr
Nazovite nas na + 385 91 61 61 811