Izrada web shopa za gaming i računala Sophoslab, izrada web shopa

Web shop za gaming i računala

Upoznajte web shop Sophoslab - vašu destinaciju za gaming i računalne proizvode. Naš web shop nudi širok spektar proizvoda koji su posebno odabrani za entuzijaste gaminga i računalne tehnologije. Evo nekoliko ključnih značajki našeg web shopa:

    Automatski unos podataka iz XML datoteka dobavljača: Posebna pažnja posvećena je automatiziranom unosu podataka o proizvodima iz XML datoteka dobavljača. Naš web shop čita XML podatke od nekoliko dobavljača i prema zadanim pravilima raspoređuje proizvode unutar kategorija na web shopu. To nam omogućuje ažuriranje i prikazivanje najnovijih proizvoda učinkovito i brzo.

    Integracija s različitim sustavima naplate: Prilikom naplate, naš web shop omogućava različite sustave naplate ovisno o tome koji proizvodi su odabrani. Možemo se povezati sa skladištima naručitelja ili veleprodajnim skladištima dobavljača kako bismo osigurali optimalan sustav naplate za svaki proizvod i svaku transakciju.

    Povezivanje sa sustavom stanja zaliha i računovodstva: Kako bismo pružili najbolju uslugu našim posjetiteljima, naš web shop je povezan s internim sustavom stanja zaliha i računovodstva. To omogućava posjetiteljima da provjere stanje robe u svakom od naših dućana i osiguraju da željeni proizvodi budu dostupni.

    Širok izbor gaming i računalnih proizvoda: Naša ponuda obuhvaća sve što vam je potrebno za gaming i računalne potrebe. Nudimo najnovije igre, gaming periferiju, računalne komponente, laptopove, dodatnu opremu i još mnogo toga. Možete pregledavati proizvode po kategorijama i jednostavno dodavati odabrane proizvode u košaricu.

    Optimizacija i prilagodba: Naša usluga izrade web shopa Sophoslab uključuje i optimizaciju (SEO) kako bismo poboljšali vidljivost vašeg web shopa na tražilicama i privukli više relevantnih posjetitelja. Također, nudimo mogućnost prilagodbe web shopa prema vašim specifičnim zahtjevima i brend identitetu.

Cijena izrade web shopa ovisi o različitim faktorima, uključujući opseg funkcionalnosti, integracije, prilagodbe i optimizacije. Također, moguće nadogradnje prema potrebi i rezultatima poslovanja mogu utjecati na cijenu. Preporučujemo da nas kontaktirate kako bismo detaljnije razgovarali o vašim potrebama i pružili vam točnu procjenu cijene za izradu web shopa.

Pošaljite nam e-mail na upiti@prolink.hr
Nazovite nas na + 385 91 61 61 811