Izrada web stranica Pula, izrada web shopa Pula

Izrada web stranica Pula

"Izrada web stranica Pula" je usluga koja se sastoji od dizajna web stranica, programiranja web stranica prema autoriziranom diazjnu i podrške u radu Vama i Vašim djelatnicima. Za klijente sa područja Pule smo isporučili web stranice različitih namjena, od manjih info web stranica, preko web shopova (trgovina), do web aplikacija.

Kompletan tijek razvoja možete pratiti putem našeg test servera na kojem će uvijek biti najnovija verzija Vaše nove web stranice i možete nam davati upute i slati korekcije kako bi proces izrade web stranice bio što kraći i jednostavniji.

CMS kojega koristimo za "izradu web stranica Pula" je naš vlastiti, jednostavan je za korištenje i do sada smo isporučili više od 500 web stranica sa različitim generacijama našeg CMS. Najnovija generacija koju ćemo koristiti za izradu Vaše nove web stranice podržava upravljanje sadržajem na web stranicama i web shopvima, te u mobilnim aplikacijama.

Neki od naših klijenata iz Pule su:

Istradom-agencija za nekretnine
ARGILA FER D.O.O.
Savez udruga Rojca
PASSAGE d.o.o.

Smještaj web stranica na internet - web hosting
Za sve naše klijente osigurali smo povoljne pakete web hostinga kod partnerske tvrtke. Više o toj usluzi možete saznati na stranici sa našom ponudom web hostinga.

Pošaljite nam e-mail na upiti@prolink.hr
Nazovite nas na + 385 91 61 61 811