Izrada web stranica Rijeka, izrada web shopa Rijeka

Izrada web stranica Rijeka

"Izrada web stranica Rijeka" je usluga koja se sastoji od izrade dizajna web stranica, programiranja web stranica, te podrške u radu web stranica nakon isporuke. Vaše nove web stranice trebaju biti dostupne 24 sata na dan, 7 dana u tjednu kako bi svi koji traže Vaše proizvode i usluge mogli to pronaći i kontaktirati Vas. Sa uslugom "izrada web stranica Rijeka" mi Vam to omogućavamo.

Na području Rijeke i Kvarnera smo prisutni godinama, a jedan od prvih klijenata nam je bila agencija za nekretnine Kvarner Imobilije iz Njivica na otoku Krku. Osim različitih web stranica za klijente sa područja Rijeke i Kvarnera smo izradili i 3d vizualizacije i mobilne aplikacije.

Najnovija verzija našeg administracijskog sustava (CMS) omogućava istovremeno upravljanje sa podacima na web stranici ili web shopu i u mobilnoj aplikaciji.

Tijekom razvoja Vaše nove web stranice imati ćete pristup našem test serveru na kojemu će uvijek biti najnovije verzija web stranice da možete pratiti razvoj i davati upute što prije kako bismo skratili vrijeme razvoja i isporučili Vašu nove web stranicu u što kraćem roku.

Sve web stranice koje radimo su responsive i možete ih pregledati tijekom razvoja i na PC računalu i na Vašem mobitelu ili tabletu.

Neki od naših klijenata iz Rijeke su:

Domprojekt d.o.o.
SPLENDIDO d. o. o.
M-upravljanje d.o.o.
PREMIUM d.o.o.
TURISTIČKI OBRT ADRIA SUN
Udruga za terapiju i aktivnosti pomoću konja "Pegaz"
BOSK d.o.o.
TTO Thermotechnik d.o.o.
Turist-Selce d.o.o
KVARNER IMOBILIJE d.o.o.
Aurea nekretnine d.o.o.
Kontejnerski sistemi d.o.o.
U.O. B&D Vl. Boris Pleše

Smještaj web stranica na internet - web hosting
Za sve naše klijente osigurali smo povoljne pakete web hostinga kod partnerske tvrtke. Više o toj usluzi možete saznati na stranici sa našom ponudom web hostinga.

Pošaljite nam e-mail na upiti@prolink.hr
Nazovite nas na + 385 91 61 61 811