Izrada web stranica Zadar, izrada web shopa Zadar

Izrada web stranica Zadar

Usluga "izrada web stranica Zadar" osigurava Vam modernu i kvalitetnu web stranicu koja će 24 sata na dan, 7 dana u tjednu biti na raspolaganju svima koji traže Vaše proizvode i usluge.

Prvi projekt kojega smo isporučili u Zadru je bila web stranica za agenciju za nekretnine Sunčani dom, a od tada smo isporučili još mnogo drugih web stranica, od manjih info stranica, do naprednih web shopova (trgovina) i web aplikacija.

Prvi korak u "izradi web stranice Zadar" je održavanje sastanka, zatim dogovor oko dizajna, nakon čega počinjemo programirati Vašu novu web stranicu. Tijekom procesa izrade imate potpun uvid u posao putem našeg test servera na kojemu izrađujemo Vaš web stranicu i za kojega Vam pošaljemo link putem kojega možete pregledati web stranicu na PC računalu ili mobitelu.

Vaša nova web stranica će biti responsive, prilagoditi će se svakom uređaju sa kojega joj pristupite, te će time imati sve što moderna i kvalitetna web stranica treba imati.

CMS putem kojega možete izmijenjivati sadržaj na Vašoj novoj web stranici je jednostavan za korištenje, nema dodatne i zbunjujuće module i prilagođen je korištenju sa svih uređaja. Ovo je četvrta generacija našeg vlastitog CMS sustava kojega stalno dalje razvijemo i ova generacija pokreće i web stranice i mobilne aplikacije.

Neki od naših klijenata iz Zadra su:

TEXOPROJEKT d.o.o.
MARUŠIĆ INTERIJERI d.o.o.
DOM 2 j.d.o.o.
Vuleta doo
Star Sailing j.d.o.o.
SANMARK-TRADE d.o.o.
STELLA & MAR d.o.o.

Smještaj web stranica na internet - web hosting
Za sve naše klijente osigurali smo povoljne pakete web hostinga kod partnerske tvrtke. Više o toj usluzi možete saznati na stranici sa našom ponudom web hostinga.

Pošaljite nam e-mail na upiti@prolink.hr
Nazovite nas na + 385 91 61 61 811