Mobilna aplikacija za djelatnike

Mobilna aplikacija za djelatnike

Skipper4you.com je osnovan 2003. godine, od kada se bavi pružanjem usuluga u nautičkom turizmu. Kroz kvalitetu i nove tehnologiju dižu nautičku uslugu na višu razinu ne samo u Hrvatskoj nego i na Mediteranu.

Mobilna aplikacija koju smo isporučili omogućuje djelatnicima jednostavnu razmjenu poruka, brzu dodjelu poslova i praćenje napretka. Svi djelatnici mogu se povezati u stvarnom vremenu, dijeliti informacije i surađivati na projektima putem sigurne i privatne platforme.

S ovom inovativnom aplikacijom, naručitelj je želio poboljšati internu komunikaciju, smanjiti administrativne procese i olakšati suradnju među timovima. Uz njenu pomoć, došlo je do povećanja produktivnosti i učinkovitosti u poslovanju.

Popis funkcionalnosti mobilne aplikacije za komunikaciju i upravljanje radnim zadacima za djelatnike uključuje sljedeće:

    Prikaz novosti: Mogućnost prikaza najnovijih vijesti, obavijesti ili ažuriranja unutar aplikacije kako bi se djelatnici informirali o važnim informacijama.

    Prikaz radnih zadataka: Djelatnici mogu pregledavati popis dodijeljenih radnih zadataka, uključujući informacije o zadatku, rokovima, prioritetu itd.

    Prihvaćanje ili odbijanje radnog zadatka: Mogućnost da djelatnici prihvate ili odbiju dodijeljeni radni zadatak te obavijeste sustav o svojoj odluci.

    Slanje dokumenata na server: Djelatnici mogu poslati dokumente ili datoteke putem aplikacije, koje će biti pohranjene na serveru ili dostupne drugim korisnicima.

    Primanje poruka: Mogućnost primanja poruka od drugih korisnika aplikacije, kao što su kolege ili nadređeni, za potrebe komunikacije i suradnje.

    Slanje poruka: Djelatnici mogu slati poruke drugim korisnicima aplikacije, pojedinačno ili u grupama, kako bi komunicirali, razmjenjivali informacije ili postavljali pitanja.

    Izmjena podataka u korisničkom računu djelatnika: Djelatnici mogu ažurirati svoje osobne podatke, promijeniti lozinku ili uređivati druge informacije povezane s njihovim korisničkim računom.

Moguće nadogradnje mobilne aplikacije za komunikaciju i upravljanje radnim zadacima za djelatnike mogu uključivati:

    Integracija s drugim sustavima: Integracija s drugim alatima ili sustavima koji se koriste u tvrtki, poput sustava za upravljanje projektima ili CRM-a, kako bi se olakšala i poboljšala komunikacija i radni procesi.

    Obavijesti i upozorenja: Dodavanje funkcionalnosti obavijesti i upozorenja putem push poruka kako bi se djelatnici brzo informirali o novim zadacima, promjenama ili hitnim obavijestima.

    Praćenje i izvješćivanje: Uključivanje mogućnosti praćenja napretka radnih zadataka, generiranja izvješća i analiza za poboljšanje produktivnosti i učinkovitosti.

Faktori koji mogu utjecati na cijenu razvoja mobilne aplikacije za komunikaciju i upravljanje radnim zadacima za djelatnike uključuju:

    Složenost dizajna i funkcionalnosti: Ako aplikacija zahtijeva složen dizajn korisničkog sučelja ili napredne funkcionalnosti, to može povećati cijenu razvoja.

    Platforma: Razvoj aplikacije za jednu ili više platformi (npr. Android, iOS) može utjecati na cijenu.

    Integracije s drugim sustavima: Integracija s drugim sustavima ili API-ima može zahtijevati dodatni razvoj i povećati troškove.

    Sigurnost i privatnost: Ako aplikacija zahtijeva visoku razinu sigurnosti i zaštite privatnosti podataka, to može utjecati na cijenu.

    Vremenski okvir: Brzina razvoja i dostave aplikacije također mogu utjecati na cijenu. Skraćeni vremenski okviri često dovode do povećanih troškova.

Važno je konzultirati se sa našim razvojnim timom kako biste dobili točnu procjenu cijene, uzimajući u obzir specifične zahtjeve i potrebe aplikacije za komunikaciju i upravljanje radnim zadacima za djelatnike.

Pošaljite nam e-mail na upiti@prolink.hr
Nazovite nas na + 385 91 61 61 811