Mobilna aplikacija za kurirsku službu, izrada mobilnih aplikacija

Mobilna aplikacija za kurirsku službu

Izradili smo cijeli sustav aplikacija, koji se sastoji od administracijskog sučelja, web aplikacije putem koje partneri mogu slati zahtjeve za dostavom u sustav, mobilne aplikacije na telefonima dostavljača i na kraju web aplikacija koja prikazuje lokacije dostavljača na mapi.

Putem ovog sustava ubrazno je i olakšano poslovanje klijenta, postoji kompletna arhiva svih dostava, poruka prema djelatnicima i zahtjeva partnera, odnosno digitalizirani su svi poslovni procesi unutar tvrtke.

Popis funkcionalnosti sustava aplikacija za kurirsku službu uključuje sljedeće:

    Unos dostava: Mogućnost unosa podataka o dostavi u sustav, uključujući informacije o primatelju, adresi dostave, veličini i težini pošiljke te drugim relevantnim detaljima.

    Primanje dostava: Dostavljači dobivaju obavijest o novim dostavama koje su im dodijeljene.

    Primanje obavijesti o novoj dostavi / slanje PUSH poruke: Dostavljači primaju obavijesti putem push poruka ili drugih oblika komunikacije o novim dostavama koje su im dodijeljene.

    Izmjena statusa dostave: Mogućnost promjene statusa dostave, poput "u tijeku", "isporučeno" ili "neuspješno".

    Unos čekanja: Ako je dostavljaču potrebno čekati na određenoj lokaciji, mogu unijeti informacije o tome kako bi klijent bio obaviješten.

    Prikaz detaljnih informacija o dostavi: Dostavljači mogu pregledavati sve potrebne informacije o dostavi, uključujući adresu, kontaktne podatke primatelja i bilo kakve posebne upute.

    Čitanje GPS kordinata i slanje na server: Mobilna aplikacija može koristiti GPS tehnologiju za očitavanje trenutne lokacije dostavljača i slanje tih informacija na server.

    Upravljanje računima: Mogućnost upravljanja korisničkim računima za dostavljače, uključujući prijavu, promjenu lozinke i ostale administrativne funkcije.

Moguće nadogradnje sustava aplikacija za kurirsku službu mogu uključivati:

    Integracija s vanjskim sustavima: Integracija sa sustavima praćenja i upravljanja dostavama, kao i s vanjskim servisima za provjeru adresa ili proračun troškova dostave.

    Opcije praćenja u stvarnom vremenu: Dodavanje mogućnosti praćenja dostave u stvarnom vremenu za klijente, kako bi mogli pratiti status i lokaciju svoje pošiljke.

    Optimizacija rute: Uključivanje algoritama optimizacije ruta kako bi se postigla maksimalna efikasnost u dostavama.

    Ocjene i recenzije: Omogućavanje korisnicima da ocjenjuju i ostavljaju recenzije o iskustvu s dostavama.

Faktori koji mogu utjecati na cijenu razvoja mobilne aplikacije za kurirsku službu uključuju:

    Složenost funkcionalnosti: Broj i složenost funkcionalnosti koje su potrebne u aplikaciji mogu utjecati na cijenu razvoja.

    Platforma: Razvoj aplikacije za jednu platformu (npr. samo za Android ili samo za iOS) može biti jeftiniji od razvoja za više platformi.

    Dizajn korisničkog sučelja: Zahtjevi za kompleksnim i privlačnim dizajnom korisničkog sučelja mogu povećati troškove razvoja.

    Integracije s vanjskim sustavima: Integracija s vanjskim sustavima ili API-ima može zahtijevati dodatni razvoj i povećati troškove.

    Razina prilagođavanja: Ako aplikacija zahtijeva visoku razinu prilagođavanja specifičnim potrebama kurirske službe, to može utjecati na cijenu.

    Vremenski okvir: Brzina razvoja i dostava aplikacije može utjecati na cijenu. Skraćeni vremenski okviri često dovode do povećanih troškova.

Važno je konzultirati se sa našim razvojnim timom kako biste dobili točnu procjenu cijene, uzimajući u obzir specifične zahtjeve i potrebe sustava aplikacija za kurirsku službu.

Pošaljite nam e-mail na upiti@prolink.hr
Nazovite nas na + 385 91 61 61 811