Mobilna aplikacija za naručivanje hrane, izrada mobilnih aplikacija

Mobilna aplikacija za naručivanje hrane

Mobilna aplikacija za naručivanje hrane iz restorana "Žuja Bar" je napravljena prema specifikaciji klijenta i sastoji se od nekoliko dijelova.

Administracijski dio upravlja sadržajem na web stranici i u mobilnoj aplikaciji, dok web stranica i mobilna aplikacija priukazuju unesene podatke i šalju narudžbe u sustav, odnosno u administracijski dio.

Korisnici mogu izraditi korisničke profile unutar mobilne aplikacije. Mjesta u kojima je moguća dostava se postavljaju putem sučelja, kao i ponuda hrane i piće. Sve narudžbe se zapisuju u bazu podataka, a posebna web aplikacija prikazuje primljeene narudžbe u kuhinji naručitelja kako bi se cijeli proces naručivanja što je moguće više automatizirao.

Popis funkcionalnosti mobilne aplikacije za naručivanje hrane iz restorana "Žuja Bar" uključuje sljedeće:

    Neograničen broj ponuda: Aplikacija omogućava prikaz svih ponuda hrane i pića dostupnih u restoranu.

    Ponude organizirane prema kategorijama: Ponude su organizirane u kategorije poput predjela, glavnih jela, desertima, pićima itd., kako bi korisnici lako mogli pronaći željene stavke.

    Košarica za spremanje narudžbi: Korisnici mogu odabrati stavke koje žele naručiti i spremiti ih u košaricu kako bi mogli pregledati i uređivati narudžbu prije potvrde.

    Korisnički račun: Korisnici mogu izraditi korisnički račun unutar aplikacije kako bi pratili svoje narudžbe, pohranili podatke o dostavi i pružili povratne informacije.

    Povijest narudžbi: Korisnici mogu pregledavati povijest svojih prethodnih narudžbi radi jednostavnijeg ponovnog naručivanja.

Moguće nadogradnje mobilne aplikacije mogu uključivati:

    Integracija sustava plaćanja: Dodavanje mogućnosti online plaćanja unutar aplikacije kako bi korisnici mogli platiti svoje narudžbe putem kreditnih kartica ili drugih digitalnih platnih sustava.

    Ocjenjivanje i recenzije: Omogućavanje korisnicima da ocjenjuju i ostavljaju recenzije o hrani i uslugama restorana.

    Dostava na određene lokacije: Dodavanje mogućnosti odabira adrese dostave i praćenja statusa dostave za korisnike.

    Integracija s društvenim mrežama: Omogućavanje korisnicima da dijele svoje narudžbe, recenzije i iskustva putem društvenih mreža.

Faktori koji mogu utjecati na cijenu mobilne aplikacije uključuju:

    Složenost funkcionalnosti: Broj i složenost funkcionalnosti aplikacije mogu utjecati na cijenu razvoja.

    Dizajn korisničkog sučelja: Visokokvalitetan i korisnički intuitivan dizajn može povećati cijenu razvoja.

    Integracije s vanjskim sustavima: Ako aplikacija zahtijeva integraciju s vanjskim sustavima poput plaćanja ili dostave, to može utjecati na cijenu razvoja.

    Vremenski okvir: Cijena razvoja može ovisiti o vremenskom okviru u kojem se aplikacija treba razviti.

    Održavanje i podrška: Troškovi održavanja i podrške aplikacije nakon lansiranja mogu biti dodatni faktor koji utječe na ukupnu cijenu.

Važno je konzultirati se sa našim razvojnim timom kako biste dobili točnu procjenu cijene, uzimajući u obzir specifične zahtjeve i potrebe aplikacije "Žuja Bar".

Pošaljite nam e-mail na upiti@prolink.hr
Nazovite nas na + 385 91 61 61 811