Mobilna aplikacija za učenje - Autoškola, izrada mobilnih aplikacija

Mobilna aplikacija za učenje - Autoškola

Jedinstvena mobilna aplikacija na hrvatskom tržištu koja omogućava jednostavno učenje prometnih propisa za polaznike autoškola. Aplikacija je na tržištu od 2015. godine i preuzeta je sa Google Play i Apple App Store dućana preko 500 000 puta.

Aplikacija se sastoji od modula za učenje prometnih propisa i pravila, modula za učenje prometnih znakova, modula za simulaciju pismenog dijela vozačkog ispita, te ostalih modula.

Popis funkcionalnosti za mobilnu aplikaciju za učenje prometnih propisa i pravila, uključuje:

    Prikaz pitanja: Aplikacija prikazuje pitanja iz prometnih propisa i pravila.

    Prikaz odgovora: Korisnicima se prikazuju mogući odgovori na pitanja.

    Izbor odgovora: Korisnici mogu odabrati odgovor koji smatraju ispravnim.

    Prikaz točnosti izbora odgovora: Nakon odabira odgovora, aplikacija prikazuje je li odgovor točan ili netočan.

    Prikaz objašnjenja svakog pitanja: Za svako pitanje postoji objašnjenje koje pomaže korisnicima da razumiju zašto je određeni odgovor točan ili netočan.

    Prikaz slika prometnih situacija: Aplikacija može sadržavati slike prometnih situacija koje dodatno ilustriraju pojedina pitanja.

    Prikaz slika prometnih znakova: Korisnicima se prikazuju slike prometnih znakova kako bi se naučili prepoznavati i razumjeti njihovo značenje.

    Simulacija pismenog dijela vozačkog ispita: Aplikacija omogućuje simulaciju pismenog dijela vozačkog ispita kako bi korisnici mogli vježbati i pripremiti se za stvarni ispit.

    Rezultati simulacije: Nakon završetka simulacije, korisnicima se prikazuju rezultati kako bi mogli pratiti svoj napredak i identificirati područja na kojima trebaju poboljšati svoje znanje.

Moguće nadogradnje za mobilnu aplikaciju mogu uključivati:

    Dodatni moduli za učenje: Dodavanje novih modula koji se fokusiraju na specifična područja prometnih propisa ili pravila.

    Napredna statistika i analitika: Unaprjeđenje značajki praćenja napretka korisnika, generiranje detaljnijih izvješća i pružanje personaliziranih preporuka za učenje.

    Interaktivni testovi: Uvođenje interaktivnih testova ili kvizova kako bi korisnici mogli provjeriti svoje znanje na zabavan način.

    Dostupnost na drugim platformama: Razvoj verzija aplikacije za druge mobilne platforme kako bi se proširio doseg i dostupnost korisnicima.

Cijena mobilne aplikacije može varirati ovisno o različitim faktorima, kao što su opseg funkcionalnosti, dizajn, razvoj, integracije s drugim sustavima, podrška za više platformi, korisničko sučelje, kvaliteta korisničkog iskustva, potrebne sigurnosne značajke, održavanje i podrška, te ukupno vrijeme potrebno za razvoj i implementaciju. Preporučljivo je konzultirati se sa našim razvojnim timom kako biste dobili točniju procjenu cijene za izradu i nadogradnju ove mobilne aplikacije.

Pošaljite nam e-mail na upiti@prolink.hr
Nazovite nas na + 385 91 61 61 811