Portal za zapošljavanje, izrada online portala

Portal za zapošljavanje

Naša tvrtka je izradila inovativnu web aplikaciju koja vam omogućuje jednostavan pristup tisućama radnih mjesta, jedinstvenu platformu za oglašavanje i direktnu komunikaciju između poslodavaca i posloprimaca.

Ako ste poslodavac, portal Tražim Posao vam omogućuje jednostavno postavljanje oglasa, brzo i učinkovito privlačenje kvalificiranih kandidata. Možete opisati svoje zahtjeve, specifične vještine koje tražite i ostale relevantne informacije kako biste dobili najbolje odgovore od zainteresiranih posloprimaca. Također, možete pregledavati pristigle prijave, provjeriti kandidate i uspostaviti direktan kontakt s njima putem naše sigurne komunikacijske platforme.

Posloprimci također imaju brojne koristi od portala Tražim Posao . Uz jednostavan i brz način prijave na oglase, možete istaknuti svoje vještine, iskustvo i motivaciju te izravno komunicirati s poslodavcima koji vas zanimaju. Ne gubite vrijeme s neadekvatnim oglasima - naša napredna tehnologija filtriranja će vam prikazati samo relevantne i kvalitetne poslove.

Neke od glavnih mogućnosti portala:

    Neograničen broj oglasa: Poslodavci mogu postavljati oglase za radna mjesta bez ograničenja, omogućujući im da pronađu najbolje kandidate za svoje potrebe.

    Organizacija oglasa prema kategorijama: Oglasi se mogu organizirati prema određenim kategorijama, što olakšava posloprimcima pronalaženje relevantnih radnih mjesta.

    Prijave na oglase: Posloprimci mogu jednostavno prijaviti se na oglase koji ih zanimaju, pružajući svoje podatke i prikazujući svoje vještine i iskustvo.

    Slanje obavijesti o novim oglasima: Korisnici mogu se pretplatiti na primanje obavijesti o novim oglasima koji odgovaraju njihovim interesima, čime se osigurava da ne propuste potencijalne prilike za zapošljavanje.

    Dijeljenje na društvenim mrežama: Oglasi se mogu jednostavno podijeliti na društvenim mrežama kako bi se proširila njihova vidljivost i privukao veći broj potencijalnih kandidata.

    Kontakt formulari: Komunikacija između poslodavaca i posloprimaca olakšana je kroz kontakt formular na portalu, omogućavajući direktnu interakciju i razmjenu informacija.

    Google Mape: Integracija Google Mapa omogućuje posloprimcima pregled lokacija radnih mjesta i olakšava im planiranje putovanja i pripremu za intervju.

    Objava vijesti: Portal također omogućuje objavu vijesti i obavijesti relevantnih za tržište rada, pružajući korisne informacije posloprimcima i poslodavcima.

    SEO optimizacija: Kroz primjenu SEO tehnika, vaš portal Tražim Posao će biti optimiziran za pretraživače, poboljšavajući njegovu vidljivost na internetu i privlačeći više posjetitelja.

Ove mogućnosti omogućuju učinkovito povezivanje poslodavaca i posloprimaca, olakšavajući proces zapošljavanja i pronalaženja idealnog radnog mjesta.

Pošaljite nam e-mail na upiti@prolink.hr
Nazovite nas na + 385 91 61 61 811