Poslovna aplikacija za rentacar - AVIS, izrada aplikacija za rent-a-car

Poslovna aplikacija za rentacar - AVIS

Izrada poslovne aplikacije za rent-a-car tvrtku koja pomaže ubrzati poslovne procese unutar tvrtke, posebno provjeru prilikom izdavanja i vraćanja automobila, može biti izuzetno korisna. Ova aplikacija može uključivati funkcionalnosti koje omogućuju čitanje bar-kodova s ugovora i slanje slika vozila na server.

Poslovna aplikacija koja omogućuje čitanje bar-kodova s ugovora i slanje slika vozila na server pruža brojne prednosti, uključujući ubrzavanje procesa provjere vozila, smanjenje grešaka i poboljšanje dokumentacije vozila. Ova aplikacija može značajno unaprijediti poslovne procese rent-a-car tvrtke, poboljšati efikasnost rada te pružiti bolje korisničko iskustvo.

 

Mobilna aplikacija za rent-a-car tvrtku ima sljedeće mogućnosti:

    Prijava putem korisničkog imena i lozinke: Korisnici (zaposlenici tvrtke) mogu se prijaviti u aplikaciju koristeći svoje korisničko ime i lozinku kako bi pristupili funkcionalnostima.

    Očitavanje barcode-a sa ugovora: Aplikacija omogućuje očitavanje bar-koda s ugovora pomoću kamere na mobilnom uređaju. Time se identificira broj ugovora i povezuje s vozilom koje se iznajmljuje.

    Slanje slika vozila na centralni server: Nakon očitavanja bar-koda i otvaranja prozora za slikanje, korisnici mogu snimiti slike vozila prije ili nakon najma. Te slike se automatski šalju na centralni server i pohranjuju u odgovarajući direktorij koji odgovara broju ugovora.

    Provjera slika vozila nakon očitavanja barcode-a: Prilikom vraćanja vozila, korisnici mogu ponovno očitati barcode s ugovora. Aplikacija prikazuje slike vozila koje su napravljene prije početka najma kako bi se provjerilo stanje vozila prije i poslije najma.

Važno je osigurati da se slike pravilno povezuju s brojem ugovora kako bi se omogućila točna provjera stanja vozila prije i poslije najma. Također, treba se osigurati da se slike pravilno pohranjuju na centralni server i da su dostupne za pregled i provjeru kada je to potrebno.

Osim navedenih mogućnosti, daljnje nadogradnje aplikacije mogu uključivati:

    Prikaz detalja o vozilu: Aplikacija može prikazati informacije o odabranom vozilu, uključujući vrstu vozila, godinu proizvodnje, kilometražu itd.

    Potpisivanje ugovora putem mobilne aplikacije: Korisnici mogu koristiti aplikaciju za potpisivanje ugovora o najmu vozila, čime se olakšava postupak iznajmljivanja.

    Integracija s sustavom za upravljanje vozilima: Aplikacija se može integrirati s centralnim sustavom za upravljanje vozilima, omogućujući praćenje raspoloživosti vozila, rezervacija, upravljanje održavanjem itd.

    Prikaz povratnih informacija: Korisnici mogu pružiti povratne informacije o stanju vozila ili iskustvu najma putem aplikacije, čime se omogućuje praćenje kvalitete usluge i poboljšanje korisničkog iskustva.

Pošaljite nam e-mail na upiti@prolink.hr
Nazovite nas na + 385 91 61 61 811