Video prezentacija proizvoda, izrada video prezentacija

Video prezentacija proizvoda

Prezentacija novog stroja tvrtke DOK ING izrađena u 3d tehnologiji.

Tvrtka DOK ING nas je kontakirala da izradimo prezentaciju novog proizvoda kojega su željeli prikazati potencijalnim kupcima prije predstavljanja gotovog proizvoda.

Prema nacrtima smo napravili nekoliko 3d modela vozila koje smo animirali u prezentaciji.

Prije početka rada klijentu smo predstavili kompletan storyboard cijele prezentacije, pripremili sve potrebne 3d modele i grafičke elemente prezentacije.

Tijekom skoro dvije minute animacije izmijenjuju se pozadine ovisno o namjeni verzije vozila koja se prikazuje kako bi se što jasnije i jednostavnije predstavile sve mogućnosti vozila. Na početku animacije je osnovno predstavljanje vozila, sa svim potrebnim informacijama, a zatim se prikazuje verzije i funkcionalnosti vozila u 3d okruženjima.

Izrada 3D video prezentacije novog stroja tvrtke DOK ING uključuje nekoliko koraka i faktora koji mogu utjecati na cijenu. Donosimo pregled funkcionalnosti i faktora koji mogu utjecati na cijenu video prezentacije:

Isporučene funkcionalnosti:

    3D modeliranje stroja: Izrada detaljnog 3D modela stroja koji će biti prikazan u prezentaciji.

    Animacija 3D modela: Animiranje 3D modela stroja kako bi se prikazale različite funkcionalnosti, pokreti ili mogućnosti stroja.

    Izrada pozadina i okruženja: Kreiranje 3D pozadina i okruženja kako bi se stroj prikazao u odgovarajućem kontekstu i vizualnom okruženju.

    Prikaz informacija i specifikacija: Uključivanje potrebnih informacija o stroju, njegovim značajkama, tehničkim specifikacijama i drugim relevantnim podacima.

    Glazba i zvučni efekti: Dodavanje pozadinske glazbe i zvučnih efekata kako bi se poboljšala atmosfera i dojam prezentacije.

    Tranzicije i efekti prijelaza: Korištenje različitih tranzicija i efekata prijelaza kako bi se animacija i prijelazi između scena učinili glatkim i privlačnijim.

Faktori koji utječu na cijenu:

    Složenost 3D modeliranja: Ako je stroj složen za modeliranje s mnogo detalja, to može utjecati na cijenu.

    Trajanje prezentacije: Duže trajanje prezentacije može zahtijevati više vremena i resursa za izradu, što može utjecati na cijenu.

    Kvaliteta grafike i animacija: Visoka kvaliteta grafike, animacija i detalji mogu utjecati na cijenu jer zahtijevaju više vremena i napora.

    Količina posla: Ako je potrebno izraditi više verzija ili varijacija stroja, to može utjecati na cijenu.

    Korištenje profesionalnog glasovnog zapisa ili glazbe: Ako se koristi profesionalni glasovni zapis ili prilagođena glazba, to može utjecati na cijenu.

Najbolje je konzultirati naš tim stručnjaka za izradu video sadržaja kako biste dobili preciznu procjenu cijene 3D video prezentacije. Oni će analizirati vaše specifične zahtjeve, želje i složenost projekta te pružiti vam detaljniju procjenu nakon konzultacija.

Pošaljite nam e-mail na upiti@prolink.hr
Nazovite nas na + 385 91 61 61 811