Video prezentacija tvrtke, izrada video prezentacija

Video prezentacija tvrtke

Video prezentacija Autoškole Stubica izrađena u 2d tehnologiji, crtanje vektorskih likova i grafičkih elemenata.

Autoškola Stubica je željela prikazati svojim potencijalnim polaznicima osnovne informacije o tvrtki i načinu rada, te nas je kontaktirala da izradimo kratku animaciju koja bi prikazala te informacije.

Svi grafički elementi prezentacije su originalno rađeni, nacrtani su svi likovi i ostali grafički elementi, a ukupno trajanje animacije je jedna minuta.

Animacija predstavlja djelatnike i povijest tvrtke, te prikazuje potrebne informacije o poslovanju i uspješnosti tvrtke.

Izrada video prezentacije u 2D tehnologiji s crtežima vektorskih likova i grafičkih elemenata uključuje nekoliko koraka i faktora koji mogu utjecati na cijenu. Evo pregleda mogućih funkcionalnosti i faktora koji mogu utjecati na cijenu video prezentacije:

Prezentacija se sastoji od sljedećih elemenata:

    Prikaz osnovnih informacija o Autoškoli Stubica: Ovdje se može uključiti prikaz djelatnika, povijesti tvrtke i drugih relevantnih informacija.

    Animacija likova i grafičkih elemenata: Vektorski likovi i grafički elementi mogu se animirati kako bi se prikazale različite scene i priče.

    Glasovni zapis ili naracija: Dodavanje glasovnog zapisa može poboljšati prezentaciju i pružiti dodatne informacije ili priče.

    Glazba i zvučni efekti: Dodavanje pozadinske glazbe i zvučnih efekata može doprinijeti atmosferi i dojmu video prezentacije.

    Tranzicije i efekti prijelaza: Korištenje različitih tranzicija i efekata prijelaza može učiniti prezentaciju dinamičnijom i privlačnijom.

Faktori koji utječu na cijenu:

    Trajanje prezentacije: Ukupno trajanje prezentacije može utjecati na cijenu jer veće trajanje zahtijeva više vremena i resursa za izradu.

    Složenost grafike i animacija: Ako su likovi i grafički elementi složeniji ili zahtijevaju detaljniju animaciju, to može utjecati na cijenu.

    Kvaliteta glasovnog zapisa i glazbe: Ako se koristi profesionalni glasovni zapis ili prilagođena glazba, to može utjecati na cijenu.

    Hitnost projekta: Ako je potrebna brza isporuka video prezentacije, to može zahtijevati dodatne resurse i utjecati na cijenu.

Najbolje je konzultirati naš tim stručnjaka za izradu video sadržaja kako biste dobili preciznu procjenu cijene video prezentacije. Oni će analizirati vaše specifične zahtjeve, želje i složenost projekta te pružiti vam detaljniju procjenu nakon konzultacija.

 

Pošaljite nam e-mail na upiti@prolink.hr
Nazovite nas na + 385 91 61 61 811