Video prezentacija usluge, izrada video prezentacija

Video prezentacija usluge

Video prezentacija usluge INOK tvrtke Go Studio izrađena u 2d tehnologiji, crtanje vektorskih likova i grafičkih elemenata.

Tvrtka Go Studio nam se obratila da im izradimo video prezentaciju njihove nove usluge na dva jezika, uključujući i angažiranje spikera za svaki jezik.

Svi grafički elementi su ručno crtani u programu za vektorsko crtanje i nakon toga integrirani u video prezentaciju.

Animacija tokom skoro dvije minute trajanja jasno opisuje uslugu putem pripremljenih grafičkih elemenata, dok spiker objašnjava način rada usluge i prednosti usluge u odnosu na slične ponude.

Izrada 2D video prezentacije usluge INOK tvrtke Go Studio je uključila nekoliko koraka.

Elementi video prezentacije:

    Vektorsko crtanje likova i grafičkih elemenata: Ručno crtanje vektorskih likova i grafičkih elemenata koji će se koristiti u video prezentaciji.

    Animacija grafičkih elemenata: Animiranje vektorskih likova i grafičkih elemenata kako bi se prikazala priča i opisala usluga na jasan i privlačan način.

    Spiker za snimanje naracije: Angažiranje spikera za snimanje naracije na oba jezika kako bi se objasnile informacije o usluzi.

    Integracija grafičkih elemenata i naracije: Povezivanje animiranih grafičkih elemenata s naracijom kako bi se stvorila koherentna priča i prezentacija usluge.

    Uključivanje tekstualnih elemenata: Dodavanje tekstualnih elemenata kako bi se pojačala jasnoća i razumljivost informacija o usluzi.

    Prilagođavanje prezentacije za dva jezika: Izrada verzija prezentacije na oba jezika s odgovarajućim prijevodima i spikerima.

Kontaktirajte nas putem našeg obrasca za upit na web stranici. Rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja i pružiti detalje o procesu suradnje. Očekujte brz i personaliziran odgovor jer smo tu kako bismo vašu priču učinili nezaboravnom.

Pošaljite nam e-mail na upiti@prolink.hr
Nazovite nas na + 385 91 61 61 811