Izrada vizualnog identiteta, vizualni identitet

Izrada vizualnog identiteta, vizualni identitet

Izgradite snažan vizualni identitet za svoj brand uz naše vrhunske usluge. Specijalizirani smo za izradu vizualnih identiteta koji će istaknuti jedinstvenost Vašeg branda i pomoći vam da postignete prepoznatljivost i uspjeh. S našim timom stručnjaka, nudimo sveobuhvatan pristup koji obuhvaća logotip, knjigu standarda i aplikacije vizualnog identiteta.

Naša ponuda usluga izrade vizualnog identiteta uključuje:

    Logotip: Kao ključni element vizualnog identiteta, izrađujemo logotipe koji odražavaju Vašu brand osobnost i vrijednosti. Naši dizajneri kreativno kombiniraju estetiku, oblikovanje i simboliku kako bi stvorili logotip koji će biti prepoznatljiv i lako pamtljiv.

    Knjiga standarda: Razvijamo detaljne knjige standarda koje definiraju upotrebu logotipa, boja, fontova i drugih elemenata vizualnog identiteta. Ova knjiga standarda služi kao smjernica za dosljednu primjenu vizualnog identiteta na svim komunikacijskim kanalima, osiguravajući konzistentnost i profesionalnost.

    Aplikacije vizualnog identiteta: Prilagođavamo vizualni identitet Vašeg branda različitim aplikacijama, uključujući poslovne materijale, web stranice, društvene mreže, ambalažu i mnoge druge. Naši dizajneri pažljivo primjenjuju vizualne elemente kako bi stvorili dosljedan dojam i izgradili snažan brand prepoznatljiv diljem različitih platformi.

    Razvoj branda: Pomažemo Vam u razvoju i pozicioniranju Vašeg branda na tržištu. Naš tim surađuje sa Vama kako bismo razumjeli Vaše ciljeve, ciljnu publiku i konkurenciju, te izrađujemo strategiju brandiranja koja će Vam pomoći da se istaknete i privučete potrošače.


Cijena izrade vizualnog identiteta može varirati ovisno o nekoliko ključnih faktora. Evo nekih faktora koji mogu utjecati na cijenu:

    Kompleksnost brandiranja: Ako želite temeljitu i sveobuhvatnu izradu vizualnog identiteta koja uključuje izradu logotipa, boja, tipografije, ikona, stilskih smjernica itd., to će zahtijevati više vremena i resursa, što može utjecati na cijenu.

    Potreba za preciznim uputama: Precizne smjernice i upute od strane naručitelja mogu olakšati i ubrzati proces izrade vizualnog identiteta. Ako već imate jasnu viziju ili ste pripremili detaljne smjernice, to može smanjiti vrijeme i utjecajati na cijenu.

    Raspon primjene: Ako namjeravate primijeniti vizualni identitet na različite kanale i medije poput weba, tiskanih materijala, ambalaže i slično, to može zahtijevati prilagodbe za svaki medij. Ovo može utjecati na cijenu jer će biti potrebno više vremena i resursa za prilagodbu.

    Potreba za dodatnim uslugama: Ako uz izradu vizualnog identiteta tražite i druge usluge poput izrade poslovnih kartica, web dizajna ili marketinških materijala, to će se odraziti na ukupnu cijenu.

    Rebranding ili stvaranje novog identiteta: Ako je potrebno obnoviti postojeći vizualni identitet ili stvoriti potpuno novi identitet, to može zahtijevati više vremena, istraživanja i prilagodbi, što može utjecati na cijenu.

Naš tim stručnjaka će pažljivo razmotriti sve vaše zahtjeve i potrebe kako bismo pružili preciznu procjenu cijene za izradu vizualnog identiteta. Kontaktirajte nas danas i zajedno ćemo stvoriti izvanredan vizualni identitet koji će predstavljati vaš brand na najbolji mogući način.

Pošaljite nam e-mail na upiti@prolink.hr
Nazovite nas na + 385 91 61 61 811