Web shop za maloprodaju sa dodatnim modulima, izrada web shopa

Web shop za maloprodaju sa dodatnim modulima

Hvala vam na interesu za izradu web shopa za maloprodaju.

Donosimo popis osnovnih funkcionalnosti koje možemo uključiti u vaš web shop:

    Prilagođeni dizajn: Dizajn web shopa bit će pažljivo osmišljen kako bi poboljšao prezentaciju proizvoda i komunikaciju sa kupcima. Fokusirat ćemo se na atraktivan, ali funkcionalan dizajn koji odražava vašu brand osobnost.

    Kategorizacija proizvoda: Proizvodi će biti jasno kategorizirani prema vrstama, markama, funkcionalnostima i ostalim bitnim karakteristikama. To će omogućiti kupcima brzo pronalaženje željenih proizvoda.

    Košarica i narudžba: Kupci će moći dodavati proizvode u košaricu, pregledavati sadržaj košarice, mijenjati količine i jednostavno izvršiti narudžbu.

    Integrirana online naplata: Implementirat ćemo online sustav naplate koji podržava različite načine plaćanja, poput kreditnih kartica, PayPal-a i drugih relevantnih metoda. Važno je osigurati sigurnost i pouzdanost transakcija.

    Korisnički računi: Kupci će imati mogućnost stvaranja osobnih korisničkih računa kako bi pratili svoje narudžbe, povijest kupovine, spremili omiljene proizvode itd.

    Pretraživanje i filtriranje: Implementirat ćemo napredni sustav pretraživanja i filtriranja kako bi kupcima omogućili brzo pronalaženje željenih proizvoda temeljem različitih parametara, kao što su cijena, marka, funkcionalnost, ocjene kupaca itd.

Moguće nadogradnje web shopa uključuju:

    Modul za upravljanje skladištem: Dodavanje modula koji će pratiti stanje skladišta, zalihe u dućanu i pružati informacije o tome koje proizvode treba prenijeti sa skladišta u maloprodajni dućan kako bi se ubrzao proces prodaje.

    Višejezična podrška i valute: Dodavanje mogućnosti prevođenja web shopa na više jezika i prikazivanje cijena u različitim valutama kako bi se poboljšala prodaja u inozemstvu.

    Integracija društvenih mreža: Povezivanje web shopa s društvenim mrežama radi promocije proizvoda i stvaranja zajednice oko vaše brand.

    Analitika i izvještavanje: Ugradnja alata za praćenje posjećenosti web shopa, analitike prodaje i izvještavanja kako biste mogli pratiti uspješnost vašeg poslovanja i donositi informirane odluke.

Faktori koji mogu utjecati na cijenu web shopa uključuju:

    Složenost dizajna: Kompleksnost i prilagođenost dizajna mogu utjecati na cijenu izrade web shopa.

    Funkcionalnosti: Dodatne funkcionalnosti koje zahtijevaju razvoj ili integraciju trebaju se uzeti u obzir pri procjeni cijene.

    Količina proizvoda: Broj proizvoda koje treba unijeti i kategorizirati može utjecati na cijenu.

    Integracije s drugim sustavima: Integracija s drugim sustavima poput plaćanja, logistike ili analitike može zahtijevati dodatno vrijeme i rad.

    Vrijeme potrebno za izradu: Ovisno o složenosti projekta i radnom opterećenju razvojnog tima, vrijeme potrebno za izradu web shopa može utjecati na cijenu.

Preporučujem da se obratite našem timu za detaljnu konzultaciju kako bismo procijenili vaše specifične potrebe i pružili vam točnu procjenu cijene web shopa.

Pošaljite nam e-mail na upiti@prolink.hr
Nazovite nas na + 385 91 61 61 811