Web shop za ugostiteljstvo, izrada web shopa

Web shop za ugostiteljstvo

Za web shop namijenjen prodaji sokova i drugih napitaka iz vlastite proizvodnje, nudimo sljedeće funkcionalnosti:

    Prikaz proizvoda: Proizvodi će biti prikazani na web shopu s detaljnim opisima, fotografijama, sastojcima i drugim bitnim informacijama.

    Košarica i narudžba: Kupci će moći odabrati željene proizvode, dodati ih u košaricu, pregledati sadržaj košarice i jednostavno izvršiti narudžbu.

    Mobilna aplikacija: Razvijat ćemo mobilnu aplikaciju koja će omogućiti korisnicima jednostavno naručivanje iz web shopa putem svojih mobilnih uređaja.

    Prilagođeni dizajn: Dizajn web shopa i mobilne aplikacije bit će prilagođen vašem brandu i ciljnoj publici kako bi stvorio pozitivno korisničko iskustvo.

    Integrirana online naplata: Implementirat ćemo online sustav naplate koji podržava različite načine plaćanja, poput kreditnih kartica, PayPal-a i drugih relevantnih metoda.

    Administracijski sustav: Osigurat ćemo administracijski sustav (CMS) koji će vam omogućiti jednostavno upravljanje proizvodima, narudžbama, inventarom i drugim aspektima web shopa.

Moguće nadogradnje web shopa mogu uključivati:

    Sustav vjernosti: Dodavanje sustava vjernosti koji nagrađuje stalne kupce i potiče njihovu lojalnost.

    Integracija s logistikom: Integriranje web shopa s logističkim partnerima kako bi se omogućila brza i pouzdana dostava proizvoda kupcima.

    Recenzije i ocjene: Uključivanje mogućnosti da kupci ostavljaju recenzije i ocjene proizvoda kako bi se stvorilo povjerenje i olakšalo donošenje odluka drugim kupcima.

    Analitika i izvještavanje: Implementacija alata za praćenje posjećenosti web shopa, analitike prodaje i izvještavanja kako biste dobili uvid u performanse vašeg poslovanja.

Što se tiče SEO-a kao dodatne usluge, možemo pružiti optimizaciju web shopa za tražilice kako biste poboljšali vidljivost i rangiranje na rezultatima pretraživanja.

Cijena web shopa može varirati ovisno o faktorima kao što su složenost dizajna, broj proizvoda, integracije s drugim sustavima, razvoj mobilne aplikacije i ostale specifične potrebe projekta. Preporučujem da se obratite našem timu za detaljnu konzultaciju kako bismo razmotrili vaše specifične zahtjeve i pružili vam točnu procjenu cijene web shopa.

Pošaljite nam e-mail na upiti@prolink.hr
Nazovite nas na + 385 91 61 61 811