Web stranica za agencije za nekretnine, izrada web stranice za nekretnine

Web stranica za agencije za nekretnine

Ključne informacije o mogućnostima sustava webNekretnine:

    Neograničen broj nekretnina: webNekretnine sustav omogućuje vam da unesete i upravljate neograničenim brojem nekretnina na vašoj web stranici.

    Organizacija nekretnina: Nekretnine se mogu organizirati u kategorija prema portalu Njuškalo.

    Višejezičnost: Sustav podržava prevođenje standardiziranih podataka na više jezika. Možete unijeti opis nekretnine zasebno za svaki jezik.

    Slike nekretnina: Za svaku nekretninu možete dodati neograničen broj slika, a sustav automatski izrađuje galeriju slika.

    Integracija video materijala: Možete jednostavno integrirati YouTube video materijale kako biste dodali dodatni sadržaj nekretninama.

    Ispis dokumenata: Sustav omogućuje generiranje i ispis dokumenata vezanih uz nekretnine, pružajući vam praktičnost i učinkovitost u vođenju posredničkog poslovanja.

    Posrednički dnevnik: webNekretnine sustav sadrži funkcionalnost posredničkog dnevnika, koji vam omogućuje praćenje aktivnosti i evidenciju transakcija.

    Napredno pretraživanje: Korisnici mogu detaljno pretraživati nekretnine unutar sustava koristeći različite parametre i kriterije.

    Integracija s portalima: Sustav podržava izvoz podataka o nekretninama putem XML feeda na popularne portale kao što su Njuškalo i ostali, omogućavajući vam veću vidljivost i dosegnuće potencijalnih kupaca.

    Responsive dizajn: Dizajn web stranica za nekretnine prilagođava se mobilnim uređajima kako bi korisnicima omogućio ugodno iskustvo pregledavanja bez obzira na uređaj koji koriste.

    Brzina učitavanja: Pazite na brzinu učitavanja web stranica kako biste osigurali da korisnici dobiju informacije o nekretninama brzo i učinkovito.

    Slanje poruka korisnicima: Sustav omogućuje slanje poruka korisnicima unutar sustava kako biste olakšali komunikaciju s potencijalnim klijentima ili suradnicima.

Dizajn web stranica za nekretnine može varirati ovisno o preferencijama, potrebama i budžetu tvrtke. Postoji nekoliko faktora koje treba uzeti u obzir prilikom dizajniranja web stranice za nekretnine:

    Branding: Važno je da dizajn web stranice odražava vaš brand i korporativni identitet. Boje, fontovi i stilovi trebaju biti usklađeni s vašim brendom kako bi stvorili dosljedan i prepoznatljiv vizualni dojam.

    Responsivni dizajn: S obzirom na sve veću upotrebu mobilnih uređaja, web stranica za nekretnine trebala bi biti prilagodljiva i responzivna na različitim veličinama zaslona kako bi osigurala optimalno korisničko iskustvo bez obzira na uređaj koji korisnici koriste.

    Jednostavnost upotrebe: Dizajn web stranice trebao bi biti intuitivan i jednostavan za navigaciju. Korisnici bi trebali lako pronalaziti nekretnine, filtrirati rezultate pretraživanja i pristupiti svim relevantnim informacijama.

    Vizualni sadržaj: Kvalitetne fotografije i video materijali ključni su za privlačenje potencijalnih kupaca. Dizajn web stranice trebao bi omogućiti prikaz atraktivnih slika nekretnina i integraciju video sadržaja.

    SEO optimizacija: Važno je uzeti u obzir SEO (optimizacija za pretraživače) prilikom dizajna web stranice za nekretnine kako biste poboljšali njenu vidljivost na tražilicama i privukli više organskog prometa.

    Funkcionalnosti: Razmotrite koje funkcionalnosti su vam potrebne na web stranici za nekretnine, poput pretraživanja, filtriranja, detaljnih opisa nekretnina, kontakt formulara, integracije s društvenim mrežama, sustava za upravljanje korisnicima i ostalog.

Cijena izrade web stranica za nekretnine može varirati ovisno o različitim čimbenicima kao što su opseg projekta, složenost dizajna, funkcionalnosti, integracija s drugim sustavima i slično. Najbolje je konzultirati se s web dizajnerima ili agencijama za izradu web stranica kako biste dobili konkretne ponude i procjene troškova.

Nadogradnje web stranice za nekretnine mogu uključivati dodatne funkcionalnosti poput integracije platnih sustava za online plaćanja, unaprijeđenje sustava za upravljanje nekretninama, implementaciju chat sustava za korisničku podršku, dodavanje mogućnosti rezervacija ili virtualnih razgledavanja nekretnina i mnoge druge. Nadogradnje se često događaju kako bi se prilagodile promjenama na tržištu ili zadovoljile posebne potrebe klijenta.

webNekretnine sustav pruža sveobuhvatno rješenje za agencije za nekretnine, omogućujući vam učinkovito upravljanje web stranicom, nekretninama i klijentima. Ako imate bilo kakva dodatna pitanja ili trebate više informacija, slobodno se obratite.

Pošaljite nam e-mail na upiti@prolink.hr
Nazovite nas na + 385 91 61 61 811