Web stranica za grupnu kupovinu, izrada web stranice za grupnu kupovinu

Web stranica za grupnu kupovinu

U suradnji s našim klijentom, stvorili smo platformu koja zadovoljava sve njihove potrebe i zahtjeve. Naša web stranica ima sve potrebne funkcionalnosti, uključujući objavu popusta, plaćanje karticama i izradu kupona.

Objavljivanje popusta na našoj stranici je brzo i jednostavno. Možete jednostavno unijeti sve potrebne informacije o popustu, kao što su detalji o proizvodu, iznos popusta i trajanje ponude. Naša platforma omogućuje vam da lako podijelite ove informacije s našom korisničkom bazom.

Donosimo neke od glavnih funkcionalnosti web stranice za grupnu kupovinu koju smo izradili:

    Neograničen broj ponuda: Stranica omogućuje postavljanje neograničenog broja ponuda, što vam pruža fleksibilnost u promoviranju različitih proizvoda ili usluga.

    Ponude organizirane prema kategorijama: Ponude se mogu organizirati prema određenim kategorijama kako bi korisnicima bilo lakše pronaći i pregledati ponude koje ih zanimaju.

    Prijave na ponude: Korisnici mogu jednostavno se prijaviti na ponude koje ih zanimaju, pružajući svoje podatke i odabirajući željeni broj jedinica.

    Slanje obavijesti o novim ponudama: Korisnici se mogu pretplatiti na primanje obavijesti o novim ponudama, što im omogućava da budu informirani o najnovijim prilikama za grupnu kupovinu.

    Dijeljenje na društvenim mrežama: Ponude se mogu jednostavno podijeliti na društvenim mrežama kako bi se povećala vidljivost ponuda i privukao veći broj potencijalnih kupaca.

    Kontakt formulari: Komunikacija između korisnika i administratora stranice olakšana je kroz kontakt formular, omogućavajući direktan kontakt i razmjenu informacija.

    Google Mape: Integracija Google Mapa olakšava korisnicima pronalaženje fizičke lokacije ponude ili usluge.

    SEO optimizacija: Stranica je optimizirana za pretraživače (SEO), čime se poboljšava njena vidljivost na internetu i privlače veći broj korisnika.

    Online košarice za spremanje narudžbe: Korisnici mogu dodavati proizvode ili usluge u svoju online košaricu kako bi spremili svoju narudžbu i lako je pregledali prije završetka kupovine.

    Ispis narudžbe: Korisnici mogu ispisati potvrdu narudžbe koja sadrži sve relevantne informacije o njihovoj grupnoj kupovini.

    Izrada PDF kupona kod naručivanja: Nakon uspješne kupovine, korisnici mogu generirati PDF kupone koji sadrže detalje njihove kupovine i koje mogu iskoristiti za ostvarenje ponude.

    Online naplata: Stranica podržava online naplatu, omogućujući korisnicima sigurno i jednostavno obavljati plaćanja putem različitih metoda plaćanja.

Ove mogućnosti pružaju korisnicima praktičnost, jednostavnost i sigurnost prilikom sudjelovanja u grupnoj kupovini, olakšavajući im pronalazak, prijavu i kupovinu ponuda koje ih zanimaju.

Pošaljite nam e-mail na upiti@prolink.hr
Nazovite nas na + 385 91 61 61 811