Web stranice mobilnih aplikacija, izrada web stranice

Web stranice mobilnih aplikacija

Prilikom izrade mobilne aplikacije potrebno je napraviti i web stranicu za mobilnu aplikaciju, od osnovne info stranice, do kompleksnog sustava sličnog samoj mobilnoj aplikaciji. Mobilne aplikacije su postavljene na servere na internetu i komuniciraju sa centralnim bazama podataka, a sve se odvija preko domene na kojoj se nalazi i web stranica aplikacije.

Kada je riječ o web stranici za mobilnu aplikaciju, postoje određene mogućnosti i funkcionalnosti koje su važne za pružanje korisnicima potrebnih informacija i olakšavanje preuzimanja aplikacije. Evo pregleda mogućnosti web stranice mobilne aplikacije koje ste naveli:

    Prikaz osnovnih informacija o mobilnoj aplikaciji: Web stranica treba sadržavati detaljan opis i informacije o mobilnoj aplikaciji, uključujući njene značajke, svrhu i prednosti koje pruža korisnicima.

    Linkovi za preuzimanje sa Google Play trgovine i Apple App Store trgovine: Na web stranici trebaju biti jasno istaknuti linkovi koji korisnicima omogućuju jednostavan pristup Google Play trgovini (za Android korisnike) i Apple App Store trgovini (za iOS korisnike) kako bi preuzeli mobilnu aplikaciju.

    Kontakt formulari: Korisnicima treba biti omogućeno da putem web stranice stupaju u kontakt s vama putem kontakt formulara. Ovo omogućuje korisnicima postavljanje pitanja, pružanje povratnih informacija ili traženje podrške vezane uz mobilnu aplikaciju.

    Novosti o aplikaciji: Web stranica može sadržavati sekciju s novostima ili blogom gdje možete redovito objavljivati informacije o ažuriranjima, novim značajkama i drugim relevantnim vijestima vezanim uz mobilnu aplikaciju.

    Uvjeti korištenja i ostali zakonski potrebni tekstovi: Web stranica mora sadržavati jasno istaknute uvjete korištenja, politiku privatnosti i ostale zakonski potrebne tekstove koji reguliraju odnos između korisnika i tvrtke koja je razvila mobilnu aplikaciju.

Cijena web stranice mobilne aplikacije može varirati ovisno o nekoliko faktora, kao što su:

    Dizajn i složenost web stranice: Ovisno o zahtjevima dizajna, interaktivnosti i funkcionalnosti web stranice, cijena se može razlikovati. Složenije i naprednije funkcionalnosti mogu zahtijevati više vremena i resursa za razvoj.

    Razina optimizacije za pretraživače (SEO): Ako se posebna pažnja posvećuje optimizaciji web stranice za pretraživače kako bi se poboljšala vidljivost i doseg, to može utjecati na cijenu jer zahtijeva dodatne napore i stručnost.

    Integracije i tehnički zahtjevi: Ako web stranica zahtijeva integraciju s drugim sustavima, API-ima ili specifične tehničke zahtjeve, to može utjecati na cijenu jer zahtijeva dodatni razvojni rad i prilagodbe.

    Vremenski okvir i hitnost projekta: Ako postoji potreba za brzim izvršenjem projekta ili skraćenim vremenskim rokovima, to može utjecati na cijenu jer će se možda zahtijevati dodatni resursi kako bi se projekat završio na vrijeme.

Obratite se našem timu stručnjaka za razvoj web stranica i provedete konzultacije s njima. Oni će moći uzeti u obzir vaše specifične zahtjeve, analizirati potrebne funkcionalnosti i pružiti vam detaljniju procjenu cijene temeljenu na tim faktorima.

 

Pošaljite nam e-mail na upiti@prolink.hr
Nazovite nas na + 385 91 61 61 811